PR CUAET
-
Доброго дня, як записуватись на біометрію? Чи прийде запрошення? Прийшов такий Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). We are pleased to confirm the reception of the following document: • Biometric fees We have forwarded it and the information you provided to the responsible office for their consideration. If further information is needed during the processing of your application, the responsible office may contact you.
-
Краще на день пізніше виїхати з Канади. Час подачі рахується у UTC таймзоні. Якщо наприклад по часу Альберти податися після 6 вечора, то дата подачі буде наступний день. Щоб потім не було такого що офіцер побачить дату виїзду до дати подачі.
-
Я бы там на удаленке пожил бы пару лет) но шарлотт тоже горы ток теплее
-
Через це може бути проблема?
-
Можно, можете арендовать машину тоже и на ней пересечь
-
на мою думку з автобусом це поганий варіант, не буде автобус чекати Вас годину +- поки Вас на кордоні триматимуть)
-
Все будет хорошо,не переживайте.Мы тоже перенервничали.🤗
-
ну мене тримали десь годину може півтора, моїх знайомих взагалі до 30хв
-
Ну это для тех кто очень сильно хочет, мы ехали машиной но у нас допрос был ровно 15 минут и минут 40 ждали пока нас оформят
-
ну от, а на кордоні ловити машину такий собі кайф.. ну це вже потрібно дивитись де переходити ітд.
-
Дякую за відповіді
-
Прийдет отдельно BIL(запрос с инструкцией)
-
тим мені штати й подобаються більше.. один з аргументів це великий вибір міст із різним кліматом.
-
Не он ждать не будет 100% доехать да, и дальше уже ждать другой или попутки, мариновать будут минимум часа полтора два
-
У меня знакомого держали 2 часа, к нам вопросов особо не было поэтому нас бысьро оформили. При мне много индусов вернули обратно в канаду, что-то их на кордоне не сильно любят )