PR CUAET
-
то одиницям зарахували, на ПР біометрію потрібно здавати ще раз.
-
Тут в новостях часто показывают как они нелегально через границы бегут, Мексика но в основном канада, сейчас это проблемная граница Но тут им сложно, на тракторе не поездить по районам как в Канаде и не устроить цыганский движ
-
Сейчас не засчитывают Засчитывали прошлым летом В среднем 2 недели ждут запроса ,некоторые ждут до 2 месяцев Но лучше звоните им ,если долго не приходит
-
десь читав що їх у США не так люблять як у Канаді якщо розумієте про що я.. більшість з них отримає паспорт і звалить в США))) відносно недавно отримував візу у США то там 98% були індуси.
-
Знаю индусов с канады, поехали за мечтой в штаты и вернулись в канаду, сказали там люди грубые и тяжело, нудно много работать 😁, просто у них рут нет такого комьюнити как в канале и не могут делать что хочется
-
дивився відео одного міграційного адвоката то вона розповідала що з Канади на підводних човнах переправляють нелегалів.. а так да, в Канаду вони всі роблять візи за кілька К а дальше уже кому куди)) я дійсно був радий що в США їх менше.. але там мексиканці, нічого проти них не маю.
-
А можна спитати чому в кінці кінців вернувся в Канаду з ЛА?😅
-
В мене така ж ситуація. Я подалась на продовження wp, а діти мають visitor record до травня 2025 і паспорти до липня 2025. Скажіть будь ласка,можна подати їх зараз на продовження visitor на основі мого wp ,А вже за 2 міс.до закінчення паспорта продовжити і його?Дякую
-
Рабочую визу? И обратно в ЛА?
-
Можливо знаєте номер форми?Дякую
-
Обов’язково, і нотаріально завірений його підпис там має бути
-
Який номер форми?Дякую
-
Це запитання до ІRCC ,що в них там відбувається не знаю???🤷♀️🤯одна дівчина з нашої групи( це не ця група) мала повністю втрачену заявку очікувала майже 9 міс., її просто не бачили в системі аплікацію і депутат підтвердив повністю переподатись і з веб іорми ІRCC та сама відповідь , уявіть після 9 міс переподаватись вона так і зробила , вона також отримала АОR , ми всі за неї саме більше хвилювались , радості не було меж , що на її заявку другу відразу дали АOR ))))❤️🙂
-
Щиро дякую!!!