PR CUAET
-
Дякую!
-
Після медицини якийсь висновок на руки дають? Чи вони тільки у системі його бачать? Першу медицину що я пройшла то нічого не дали, тільки ті направлення залишилися, що апойтменти були
-
наличие trp не запрещает подавать заявку на wp. именно так получали wp те, кто прилетал по cuaet, кто влетал с sjtd. также существует процедура подачи на wp изнутри канады, при наличии trp, просто срок trp должен быть не менее 6 мес If your TRP is issued for six months or longer, you are eligible to apply for a work and/or study permit. All application fees apply. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html
-
Ссылку не смогла найти , попробуйте ввести название группы
-
А якщо податись в травні на VP, чи тільки до березня?
-
Чи хтось чув коли до Вінніпег консул з Торонто має прибути?
-
А вам был отдельно лист с код баром на медецину? Или вы просто брали рдв и пошли сдавать? Просто у мамы АОР есть и я хотела ей заранее пройти медицину. Вы когда медецину проходили им показывали свой АОР???
-
Вітаю Можливо хтось допоможе порадою Ситуація наступна проживав в Камбоджі в 2017 році трохи більш ніж рік Тепер потрібно довідка про не судимість Щоб її отримати потрібна хочаб фото візи Камбоджі якої немає тому що з 2017 року було замінено три паспорти Дзвонив в консульство Камбоджі в Канаді кажуть що нічого не можуть зробити тому що немае візи Можливо в когось була схожа ситуація ? Дякую
-
Порадьте і мені теж Дуже потрібно 🙏
-
А можно мне ответить я вам выше написала. Потому что взяла рдв на понедельник маме а сама не знаю правильно ли я сделала. Только АОР есть . Медецину не просили
-
Дякую
-
Я аннулировала , будем письмо ждать. Спасибо вам большое