PR CUAET
-
Всім доброго здоров'я, підкажіть будь ласка можливо хтось володіє такою інформацією щодо можливості керування транспортним засобом у ЄС маючи водійські права Канадського зразка якщо так який максимальний термін дії, дякую
-
Что нет? Ответа? Заявок много, наверное. Скоро будет ☺️
-
Инна Коган
-
Я знаю только мам с детьми. С папами (в Канаде и вообще) и без пап. Все из городов, куда прилетает. Все трудоустроены, у всех английский.
-
Вам відповіли, погоджуюся. Бо моїм дітям дали лише до кінця дії їхнього паспорта, на 2 роки. Спочатку має бути продовжений паспорт.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2023-2025.html Планы Канады. В конце гуманитарная программа.
-
А ви вказували що вони з вами іммігрують до Канади?
-
В першу чергу ви приєднуєтесь до групи щоб по тегах знайти відповіді на те що вас цікавить.Але перед тим якщо ви не знайдете відповіді в інструкції до програми. А вже в іншому випадку пишете питання,а той хто знає відповідь може відповісти,але не зобов’язаний відповідати якщо не впевнений. Тому набирайтесь терпіння і пробуйте спочатку 😀
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, коли буде запис вебінару?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи треба завантажувати перекладений військовий квиток на етапі подачі? Не бачу його в переліку документів для подачі. Чи треба чекати на дозапит від офіцера? Дякую завчасно.
-
Подскажите пожалуйста какой у вас был бал(score)?
-
E-medical А4 листок с вашим фото
-
А що ви питали ? Може щось пропустили люди , взагалі тут дружня атмосфера
-
Адвокати добре знають вимоги цієі програми, тому на око зразу відмовляють. А консультанти в теоріі в школі вивчали, тому подають.
-
Добрий. А все те саме з валютною картою ПриватБанка теж можна робити?
-
Це логічно що що гум отримала 500 квоту.
-
У ВЕС мені пропонують замовити дублікат ІRCC.Він треба чи ні?
-
Підкажіть будь ласка, чи є тут ті хто народив дитину у Канаді і потім їхав в Америку по U4U із канадським дитячим паспортом? Дайте відповідь будь ласка, Є кілька питань..
-
Так, але приват не присилає в Канаду
-
Так, звісно, всі разом
12 Jan 2024, 17:45
285862/467035
10 minutes ago