PR CUAET
-
E-medical А4 листок с вашим фото
-
А що ви питали ? Може щось пропустили люди , взагалі тут дружня атмосфера
-
Адвокати добре знають вимоги цієі програми, тому на око зразу відмовляють. А консультанти в теоріі в школі вивчали, тому подають.
-
Добрий. А все те саме з валютною картою ПриватБанка теж можна робити?
-
Це логічно що що гум отримала 500 квоту.
-
У ВЕС мені пропонують замовити дублікат ІRCC.Він треба чи ні?
-
Підкажіть будь ласка, чи є тут ті хто народив дитину у Канаді і потім їхав в Америку по U4U із канадським дитячим паспортом? Дайте відповідь будь ласка, Є кілька питань..
-
Так, але приват не присилає в Канаду
-
Так, звісно, всі разом
-
Тоді після їх приїзду ви тільки повідомите ircc про зміну адреси депендентів
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, як ви телефонували їм? За яким номером. Теж подавалась в лютому… і тиша. Хотіла впевнитись що заяву видно, що нічого не загубилося…
-
Я писала їй але видалили її повідомлення . Тому видалила . Щось тут заворушив була я так зрозуміла ))
-
Спасибо
-
Your Canadian driver's licence lets you drive anywhere in the world. But many countries require you to present it along with an International Driving Permit (IDP)—an official translation of your Canadian driver's licence into 10 languages.
-
52, на грани для нашего NOC
-
Зараз всім приходить дозапит, тому краще завантажити одразу разом з листом поясненням
-
t.me/prcuaet/1783/281143
-
Дайте пожалуйста ссылку на Ютуб канал,где помогают пошагово подать доки на PR? Спасибо.
-
Спасибо
-
Наберите здесь в поиске YouTube, там несколько вариантов. Я ни один не смотрела, поэтому не знаю какой лучше.
12 Jan 2024, 17:45
Post 285873 of 398858
16 minutes ago