PR CUAET
-
Дайте пожалуйста ссылку на Ютуб канал,где помогают пошагово подать доки на PR? Спасибо.
-
Спасибо
-
Наберите здесь в поиске YouTube, там несколько вариантов. Я ни один не смотрела, поэтому не знаю какой лучше.
-
Підкажіть сертифікат о несудимості подавали з мокрою печаткою скан чи переведений з дії?
-
Когда прийдет запрос тогда все и отправите ,сейчас ждите просто АОР
-
хтось подавався Торонто на дитячий паспорт, через скільки він прибув до установи? бачу що виготовлення дуже швидке, цікаво через скільки прибуде
-
Вийшло оплатити? Теж шукаю деталі
-
в мене теж виготовлено швидко за 4 роб.днів, а його доставляють з України правильно я розумію?
-
Я вчора намагався знайти веб форму для цього, але безуспішно, не могли б Ви підказати, як це робиться?
-
Подала на паспорт 24 червня, виготовлено 01 серпня. Паспорт досі не прийшов
-
місяця три чекати мабуть і більше
-
Дякую 🙏
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо зарплата виплачується чеком, то податки сплачує роботодавець? Тобто, чек виписується вже на суму зарплати за вирахуванням податків?
-
Як пощастить. Хтось отримує за місяць, а хтось за 8 місяців
-
Прекрасный специалист, рекомендую тоже ее. Многолетний опыт работы со сложными кейсами в том числе гуманитарными. Я брала у нее консультацию, даже несколько в разное время. Именно после крайнего общения с Инной решили подавать на гуманитарную так как она подтвердила, что кейс сильный, аргументация сильная и сориентировала меня по нескольким вопросам.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як можна дізнатися про подальшу долю аплікації в IRCC, якщо немає номеру AOR?
-
Спитайте роботодавця Якщо вам надсилають pay stub то дивіться там
-
t.me/prcuaet/1783/281143
-
t.me/prcuaet/1783/324917
-
Це на 2024 рік?
12 Jan 2024, 17:45
285890/467967
5 minutes ago