Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    Є новини щодо продовження?
    1 Reply Last reply
    0
  • t416041643T Offline
    t416041643T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Так ВП до 26 року
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Немає куди повертатись - це не гуманітарна програма! Це біженство!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добрий ранок Ще є такі як ми з березня чекаємо на продовження ВП ? Досі тихо Жодних повідомлень
    1 Reply Last reply
    0
  • t193852494T Offline
    t193852494T Offline
    Serge K
    wrote on last edited by
    Кажуть, що після того, як подався на продовження воркперміту, попередній воркперміт продовжує діяти навіть після терміну його закінчення. І начебто це прописано в листі, який надходить від IRCC після отримання ними заявки на продовження воркперміту. Підкажіть, будь ласка, ті кому прийшов такий лист, що там написано з приводу дійсності існуючого воркперміту, особливо коли він закінчиться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Є. 11.03 та 20.03 Дзвонила в IRCC, сказали: «ваша заявка обробляється!» Вже і смішно, і не смішно!😂🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1437616180T Offline
    t1437616180T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Подивіться там вище статистика по цьому питанню, з нього видно що багато хто. Ми теж чекаємо з 26 березня😕
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Теоретично, якщо податися в березні 2025, то до 2028 можна мати вп. Думаю, поки йде війна, то ще продовжать цю можливість. То час є. Принаймні як запасний варіант розглядати економічні. Бо гуманітарна - це виняткові випадки, і там зовсім інші акценти, ніж небезпека в країні та немає куди повертатись. Хто подавався з нормальним адвокатом, думаю, зі мною погодяться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    На якому порталі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Уточните сперва за какое посольство вы спрашиваете, ибо Вам уже даже скрин по Милану прислали (не Канада). То что вы прочли о длительности ожидания могут быть такие «счастливцы» как я. Подача в Эдмонтоне апрель-май еще ждёт диппочту. Но это не из-за почты, а потому что паспорта до июня-июля не печатались, так как перенастраивались станки. Поэтому большую партию отпечатали июль-август и не стали заморачиваться, всех в диппочту. Поэтому опыт у всех разный и в разных консульствах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Микола
    wrote on last edited by
    Мені також казав що заявка в роботі, але попросив зачекати на лінії, щоб він створив якусь "нотатку" бо граничний термін розгляду вже пройшов, тому він поставить заявку в пріоритет. Так і сталось. За 10 днів після дзвінка вже є біометрія і ВП подовжено
    1 Reply Last reply
    0
  • t823398640T Offline
    t823398640T Offline
    Yurii Kammuri
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка , коли замовляеться доставка паспорта через DHL, до подачі документів, в момент подачі чи вже після ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    спеціальна веб-форма для зміни адреси в моєму випадку не працювала. я використовувала звичайну веб-форму для додавання документів. надсилала її і для продовження ворк-перміту, і для PR. для ворк-перміту спрацювала. нові ворк-перміти прийшли на нову адресу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t608644740T Offline
    t608644740T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Не впевнена, що це так. Мій кейс побудований навколо того, що ми їхали від війни. Але ми справді їхали з підвалу недалеко від Гостомеля, була окупація, хоч і недовга. І лист від адвоката мав безліч фактів, що в країні війна. Фото, які я додавала до файлу, були мої, вони сильні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    О! Гарно що Вам попалася більш гуманна балакаюча голова. Бо мені вона і про вп толком нічого не сказала, і про мою аплікацію на PR якойсь єресі наговорила!😵‍💫🫤 Дякую за підказку, спробую ще в кризову написати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    Чи є відео як продовжити work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    У подруги была похожая ситуация - справка со Вьетнама оказалась не досягаемой. Вьетнам сказал лично прилетать и запрашивать. Она писала письма в посольство (у вас должны быть скрины переписок-телефонные разговоры не доказать). Отправили письмо запрос через почту Канады (копии письма, куда отправлено, чеки сохраняете). Потом Мы уже слетали в посольство Вьетнама в Оттаве, там получила бумажку что она там была, но помочь они ей не могут. И все эти скрины она приложила к письму объяснению LоE и загрузила вместо справки. Подруги кейс вела адвокат, поэтому пошагово подсказывала. AOR подруга получила, двигается дальше. Удачи и Вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t608644740T Offline
    t608644740T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Точно можу погодитися, що я мусила показати, як ми тут влаштувалися. Читаючи листи підтримки від канадійців, навіть я ревла. Але ми з дітьми справді внесли різноманіття в місцеві будні 😁 До речі, всі дали контакти та копії паспортів - взагалі не було проблеми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Так, але це історія про минуле і про теперішнє, а не просто про те, що страшно повертатися (приклад відмови вище якраз про це). Я співчуваю Вам, сама в Маріуполі була три місяці, і знаю багато всього, у тому числі, як закривати дитину собою під час авіаударів та інше. Просто ці речі по-різному подаються для гуманітарної і біженства - ось про що говорять більшість адвокатів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t608644740T Offline
    t608644740T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Але. Я ще не маю PR 😁 Лише AIP. Здається, вскочила в останній швидкісний потяг. Можливо, кейс був сильний, можливо, просто повезло.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags