PR CUAET
-
Вы вольны считать как угодно. Ещё ни один клиент за все годы не сказал мне о том, что я пытался "продать воздушный замок", внушая ложные надежды. Всё детально обсуждается, включая реалистичные шансы на исход дела
-
Про запрос декларации писали и в этой группе, но после ничего не изменилось.
-
Цікаво читати вічні баталії щодо гуманітарки. Фокус в тому що на початку її роздавали всім підряд - 20+, без мови, без роботи, ті хто про війну лише по тєлєку чув, з родиною в Україні, без дітей і тп. Хто встиг той в тапках. Хто запізнився тому не так пощастило. Треба гум мати лише як паралельний варіант зараз. На всіх квот не вистачить просто
-
І от поки її всім роздавали, мені три різні консультанти розповідали про 70% відмов, рік в Канаді то замало. Он скоро по ЕЕ бал впаде, ідіть туди. Вперше мені Остап сказав подивитися в сторону гуманітарки і що це може бути для нас у січні 2024. Дуже шкодую втраченого часу
-
Мое мнение что дозапрос документов может означать как то что начали рассматривать, так и то что они ищут причины отклонить заявку, так как квот недостаточно
-
Доброго дня. Чоловік має ПМЖ, спонсорує мене і мого молодшого сина по цій програмі, чи потрібно завантажити в аплікацію фото і чоловіка-спонсора ?