PR CUAET
-
Вы вольны считать как угодно. Ещё ни один клиент за все годы не сказал мне о том, что я пытался "продать воздушный замок", внушая ложные надежды. Всё детально обсуждается, включая реалистичные шансы на исход дела
-
Про запрос декларации писали и в этой группе, но после ничего не изменилось.
-
Цікаво читати вічні баталії щодо гуманітарки. Фокус в тому що на початку її роздавали всім підряд - 20+, без мови, без роботи, ті хто про війну лише по тєлєку чув, з родиною в Україні, без дітей і тп. Хто встиг той в тапках. Хто запізнився тому не так пощастило. Треба гум мати лише як паралельний варіант зараз. На всіх квот не вистачить просто
-
І от поки її всім роздавали, мені три різні консультанти розповідали про 70% відмов, рік в Канаді то замало. Он скоро по ЕЕ бал впаде, ідіть туди. Вперше мені Остап сказав подивитися в сторону гуманітарки і що це може бути для нас у січні 2024. Дуже шкодую втраченого часу
-
Мое мнение что дозапрос документов может означать как то что начали рассматривать, так и то что они ищут причины отклонить заявку, так как квот недостаточно
-
Доброго дня. Чоловік має ПМЖ, спонсорує мене і мого молодшого сина по цій програмі, чи потрібно завантажити в аплікацію фото і чоловіка-спонсора ?
-
Окей, може, незрозуміло написала. Ми приїхали в червні 2022, першу консультацію я мала у вересні чи жовтні 2022, потім ще декілька. На кожній з них тільки відмовляли від гуманітарки і конкретно в моєму випадку казали, що треба сподіватися на ЕЕ. Камон, мій максимальний бал був 472, ні під які спецвибірки не підходжу, яке там реально, тільки час втратила. Ну але тепер маю підтвердження англійської, диплому і досвіду