PR CUAET
-
Але ця Дип пошта ще не прийшла в Едмонтон правильно?
-
Про запрос декларации писали и в этой группе, но после ничего не изменилось.
-
Цікаво читати вічні баталії щодо гуманітарки. Фокус в тому що на початку її роздавали всім підряд - 20+, без мови, без роботи, ті хто про війну лише по тєлєку чув, з родиною в Україні, без дітей і тп. Хто встиг той в тапках. Хто запізнився тому не так пощастило. Треба гум мати лише як паралельний варіант зараз. На всіх квот не вистачить просто
-
І от поки її всім роздавали, мені три різні консультанти розповідали про 70% відмов, рік в Канаді то замало. Он скоро по ЕЕ бал впаде, ідіть туди. Вперше мені Остап сказав подивитися в сторону гуманітарки і що це може бути для нас у січні 2024. Дуже шкодую втраченого часу
-
Очень в корень я считаю 😎 Но каждому своё. Это как с мужчинами... Мой муж в ЗСУ, кто-то выехал... У каждого своя дорога ☺️
-
Как всегда все за деньги ринулись подаваться , анг учит не хотят . Вот и ажиотаж по этой программе.
-
Мое мнение что дозапрос документов может означать как то что начали рассматривать, так и то что они ищут причины отклонить заявку, так как квот недостаточно
-
У меня была та же ситуация. Высокий бал, но NOC совсем не туда. А потом дождалась ☺️
-
Доброго дня. Чоловік має ПМЖ, спонсорує мене і мого молодшого сина по цій програмі, чи потрібно завантажити в аплікацію фото і чоловіка-спонсора ?
-
Вы получили AIP?
-
Я думаю? Навіть не сподіваюсь, на жаль. Це мені так консультанти казали. І що, я здала англійську, підтвердила диплом і досвід роботи, в пулі ее вже понад рік. З тих пір бал тільки ріс, а я втрачала час
-
Чому думаєте впаде бал?
-
Да, таке було дійсно. Не всі нею займалися і консультували виходячи з попереднього досвіду
-
Референс від роботодавця
-
Ну у меня вообще 2 было от работодателя. Две добрала сама, т.к. он не знает
-
Моя адвокат на гуманітарну "послала" більшість, кому плюс-мінус 35. Бо всі шанси на економічні програми. Знайомі вчать френч, шукають ще як підсилити бали...
-
Я тільки в травні подалась. Теж одна тут з двома дітьми-підлітками та роьотою. Житло не на окупованій, а в Харкові, було пошкоджене (на цьому фокус не робила, щоправда), але згадувала
-
Доставка DHL замовляється коли статус вашого паспорта стає *виготовлено але не доставлено до дипустанови*
-
Окей, може, незрозуміло написала. Ми приїхали в червні 2022, першу консультацію я мала у вересні чи жовтні 2022, потім ще декілька. На кожній з них тільки відмовляли від гуманітарки і конкретно в моєму випадку казали, що треба сподіватися на ЕЕ. Камон, мій максимальний бал був 472, ні під які спецвибірки не підходжу, яке там реально, тільки час втратила. Ну але тепер маю підтвердження англійської, диплому і досвіду
-
Чула що можливо буде продовження програми, але для певних категорій. Як думаєте для яких?
12 Jan 2024, 17:45
285975/439184
about a minute ago