PR CUAET
-
Вы получили AIP?
-
Я думаю? Навіть не сподіваюсь, на жаль. Це мені так консультанти казали. І що, я здала англійську, підтвердила диплом і досвід роботи, в пулі ее вже понад рік. З тих пір бал тільки ріс, а я втрачала час
-
Чому думаєте впаде бал?
-
Да, таке було дійсно. Не всі нею займалися і консультували виходячи з попереднього досвіду
-
Референс від роботодавця
-
Ну у меня вообще 2 было от работодателя. Две добрала сама, т.к. он не знает
-
Моя адвокат на гуманітарну "послала" більшість, кому плюс-мінус 35. Бо всі шанси на економічні програми. Знайомі вчать френч, шукають ще як підсилити бали...
-
Я тільки в травні подалась. Теж одна тут з двома дітьми-підлітками та роьотою. Житло не на окупованій, а в Харкові, було пошкоджене (на цьому фокус не робила, щоправда), але згадувала
-
Доставка DHL замовляється коли статус вашого паспорта стає *виготовлено але не доставлено до дипустанови*
-
Окей, може, незрозуміло написала. Ми приїхали в червні 2022, першу консультацію я мала у вересні чи жовтні 2022, потім ще декілька. На кожній з них тільки відмовляли від гуманітарки і конкретно в моєму випадку казали, що треба сподіватися на ЕЕ. Камон, мій максимальний бал був 472, ні під які спецвибірки не підходжу, яке там реально, тільки час втратила. Ну але тепер маю підтвердження англійської, диплому і досвіду
-
Чула що можливо буде продовження програми, але для певних категорій. Як думаєте для яких?
-
Я здалася з френч ще рік тому. Німагу. Німецька зайшла колись нормально, а френч ну ні як 🤣 Але, напевне, виживає сильніший. Бо непросто всім, це точно.
-
Я теж вчу френч, в заявці на гуманітарну це згадувала. Але чесно кажучи, після роботи, дітей і волонтерства ледве рухається та французька
-
Ця думка повинна нас збагачувати)))
-
Саме прикольне буде коли введуть програму надання ПР всім українцям по КуАЕТ в 26 році
-
Все переводы сделанные украинскими переводчиками в Украине прекрасно работают и годны.
-
Тогда не о чем сожалеть что вы потратили время и не получили. Сейчас действительно кейсы которым одобряют присылают одобрения в течение недели месяца. А остальные все просто ждут а ждать можно годами
-
💥Будь ласка, не забувайте вносити свої обновлені дані до іммітрекеру, щоб усі могли бачити прогрес. Дякую!🙏🏻 myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Я сильно сумніваюся. У судах уже справи, що CUAET несправедливий. Останній 'хіт', що ця програма дискримінує небілих нехристиян... Також, українська влада дуже хоче нас назад, і міністр імміграції дуже цікаві коменти дає.
-
Скоріше вже повірю, що в ЕЕ зроблять вибірку з балом 300
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago