PR CUAET
-
Саме прикольне буде коли введуть програму надання ПР всім українцям по КуАЕТ в 26 році
-
Все переводы сделанные украинскими переводчиками в Украине прекрасно работают и годны.
-
Тогда не о чем сожалеть что вы потратили время и не получили. Сейчас действительно кейсы которым одобряют присылают одобрения в течение недели месяца. А остальные все просто ждут а ждать можно годами
-
💥Будь ласка, не забувайте вносити свої обновлені дані до іммітрекеру, щоб усі могли бачити прогрес. Дякую!🙏🏻 myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Я сильно сумніваюся. У судах уже справи, що CUAET несправедливий. Останній 'хіт', що ця програма дискримінує небілих нехристиян... Також, українська влада дуже хоче нас назад, і міністр імміграції дуже цікаві коменти дає.
-
Скоріше вже повірю, що в ЕЕ зроблять вибірку з балом 300
-
Прошу змінити претензійний тон спілкування!
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає. Прийшов по імміграції лист що потрібно здати біометрію попередньо записавшись на прийом. Заходжу на сайт де є центри по здачі біометрії і ні в один не можу записатись бо пише що невірний номер аплікації
-
Хотіли замовити ДХЛ, але ось такі новини... невтішні... вони не те що пішки, рачки мабуть по Канаді доставляють...
-
У 99 році 7000 албанців з Косова були евакуйовані цивільною і військовою авіацією Канади і союзників. Ім всім пізніше надали ПР.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає. Прийшов по імміграції лист що потрібно здати біометрію попередньо записавшись на прийом. Заходжу на сайт де є центри по здачі біометрії і ні в один не можу записатись бо пише що невірний номер аплікації
-
Печатка була українська, ще по якомусь ISO не в базі. Короче я вирішим не ризикувати. А тепер інше тривожить мене )
-
Ну так, я ж і шкодую, шо не спробувала податися на рік раніше, коли швидше і активніше схвалювали. Ну а тепер шо ж, чекаємо як всі
-
Никогда)
-
-
когда заканчивается вп написано на самом вп- дата его окончания
-
-
-
t.me/prcuaet/143330/238354
-
Так само буде з Украінцями.
12 Jan 2024, 17:45
285998/466568
4 minutes ago