PR CUAET
-
Що саме це означає
-
Ну це дурня сама настояща, для чого це робити якщо вона вже і так є🤯🤯 бюрократія ужасна, самі офіцери чи хто там то розглядає створюють собі додаткові проблеми😵💫
-
Люди отправляли но им прислали до запрос опять ее отправить
-
Так, без проблем, це обовʼязково і це важливий момент, який мав і ваш рієлтор, і юрист проговорити. Бо всяке буває, от наприклад недавно град, якщо би він пошкодив будинок поки ви не встигли купити страховку, то це обійшлося б дорого також.
-
Якщо вам надходив такий лист, то який термін було вказано?
-
Ми про це не знали раніше. Юрист не запитував за страховку, тому ми були без неї. Дякую за підсказку, на наступний раз відразу її зробимо.
-
так бывает. в ircc часто нет логики. но чаще просто годами не переписывают шаблоны
-
Навряд ви підписали б документи без страховки, можливо ви робили на життя вже після купівлі, а на нерухомість завжди робиться до отримання ключів, всі адвокати завжди перевіряють її
-
Я понял вас, спасибо!!! Но, вообще, как-то странно - зачем указывать срок если после этого все равно статус сохраняется :)
-
Не буду спорить с Вами, но у меня другой опыт с подачи на LMIA
-
Линк на группу в ватсап chat.whatsapp.com/FrkPsfH8jC1FzHbSqlBzNm
-
в письме пишут +6 мес с даты подачи. эта дата ничего не значит, тк статус сохранятся на весь период рассмотрения, тк рассмотрение может занят и 8 и 12 мес, а иногда 1.5 годп
-
В моєму випадку було 3 місячні interest rate (близько 3 тис), але це все треба рахувати в конкретній ситуації. Там вище Pavel голосовим пояснював як може рахуватися штраф
-
Після купівлі через певний час ми зробили саме на житло страховку. На життя не робили.
-
Там рачки певне з конвульсіями. Ну чесно одне знущання 😪
-
я ничего не думаю. я жду сообщения от министерства. законы вероятности 50/50- продлят/не продлят
-
Думаете не продлят?
-
В гуманитарной ветке постили. Просто чтобы понимать она не только для украинцев рассчитана
-
Какая квота была?
-
Ого, квоту уже давно преодолели по humanitarian and compassionate за 24 год
12 Jan 2024, 17:45
286052/441536
4 minutes ago