PR CUAET
-
Не буду спорить с Вами, но у меня другой опыт с подачи на LMIA
-
Линк на группу в ватсап chat.whatsapp.com/FrkPsfH8jC1FzHbSqlBzNm
-
Після купівлі через певний час ми зробили саме на житло страховку. На життя не робили.
-
Там рачки певне з конвульсіями. Ну чесно одне знущання 😪
-
Якщо станом на кінець лютого було лише 2000 то в середньому по 500 в перші 4 місяці. Починаючи з березня по вересень включно приблизно до 2300 в місяць. На даний момент ще до тих 2000 не дійшли тільки по AOR. То ви люди розумієте скільки часу це все буде тривати???Все,більше не пишіть ті що подалися в літі або пізніше. Розходимося🤣Зустрінемось так за декілька років 👋😂😂
-
Міністр сказав, що подалось більше ніж квота) значить є квоти все таки. Тепер я переживаю. Ті, хто подались в кінці будуть довго розглядатись + відмов більше Так було з візами Кует і гуманітаркою( хто подався в 2022-2023 швидко отримали) а зараз багато відмов
-
Він сказав більше ніж очікували. Спочатку приїзджали такі що нікого не мають і їм житло надавали. Про це відмічали відповідні органи. Дані збиралися.А коли відкрили програму то багато таких які ще житло мають безкоштовно досі,згадали що родичів мають і подаються. А в уряді вже цифри не збігаються. От вам і квота. Але нічого іншого на сайті не було і не буде. І якщо вони знають що багато,а може і забагато то програму скоріш за все не продовжать
-
Здравствуйте,вопрос кто с не подконтрольных территорий.каа вы писали имя родителей ? К примеру Татьяна или Тетяна ? Николай или Миколай? Заграников нет...в свидетельстве то рождении моем естественном на украинском но сейчас там РФ...как быть чтобы имена совпали?
-
Vladimir для Володимир. Насправді, я так зазначила коли подавала диплом для евплюаціі в WES, а потім вже у всіх документах притримувалась однакового написання. Навіть, перекладачі зазначають, що можуть бути деякі розбіжності між буквами в іменах, тому орієнтуйтесь на ті зразки, що вже є в Ваших попередніх аплікаціях.
-
Я не пам'ятаю, щоб мене по приїзді питали, чи є в мене родичі в Канаді