PR CUAET
-
Тому, я думаю, що вони робили попередню статистику скільки людей може податися по цій програмі з тих хто вже приїхав по CUAET.
-
Имеется ввиду, что вначале кует и гуманирной люди получали много одобрений и быстро, а в конце нет
-
Завтра їдемо за паспортами: ✅Монреаль > Торонто > Монреаль ✅14 жовтня 2024 року ✅Відвідування Consulate General of Ukraine in Toronto ✅Виїзд з Монреалю о 5 ранку ✅Повернення до Монреалю о 10 вечора 🤫Бронювання: У приватні або 📩 m.me/MTLTransfers За телефоном, у будь-якому месенджері: 📞+1(514) 298-5341
-
Мова йде не про відмови, а загальну статистику яку вони робили до запуску програми
-
Підскажіть, тут новий акаунт створювати потрібно? Чи той самий що при створенні аплікації?
-
страх простой- свежий брак, что повышает риск отказа в принципе.
-
Я більше скажу, що паспорти вже в Торонто, просто консул ніяк не доїде до Торонто.
-
отказы никак не связаны с временем подачи. а гуманиратная вообще не удачный пример, тк там нет четких требований. а вот экономическая программа это адекватный пример. отказы по экономической возможны не потому, что кто-то кому-то не понравился или потому что подался позже, а потому что не подходят под условия. также и здесь распределение отказов с этой программой и с визами не связано с временем подачи никак. рандомное распределение отказов
-
Ви подались или нет? Не могу понять ваши страхи🙄
-
Так, але по якій візі батьки приїхали в Канаду після 2022? Більшість по CUAET.
-
Кажіть будь ласка що обирати коли дзвониш на гарячу лінію за перміт? Ніяк не можу дойти до того пункту щоб говорити з оператором ?
-
Там надо внести количество апликантов на биометрию и всё двинется дальше
-
Це при оплаті
-
Багато батьків мають мультивізи і КУАЕТ вони не оформляли, а коли вийшла програма, вони приїхали по їх мультивізі подалися і поїхали до України чекати порталів. Пишу бо у мене багато знайомих із такими кейсами
-
Доброго дня! Можливо хтось може порадити хорошого імміграційного юриста в Британській Колумбії, не консультанта? Буду дуже вдячна.
-
где вы и что вы пытаетесь сделать?
-
Доброго дня, плануємо подаватися на подовження WP. Чи потрібно зараз проходити мед.огляд. якщо він був пройдений у 2023? Дякую
-
Ясно. Но искусственная паника в чате бесит. Извините
-
Дякую
-
регистируйтесь завоно в кабинете для оплаты
12 Jan 2024, 17:45
286089/470270
10 minutes ago