PR CUAET
-
Я писала три варіанти - транслітерація, український, російський
-
Не видумуйте. Якщо нотаріус не має сертифікату перекладача - він не може засвідчити правильність перекладу , бо він не перекладає і не підтверджує переклад, а лише засвідчує підпис перекладача.
-
Дивно, чому вони тоді відразу їх не відхиляють, якщо писали, що не будуть їх розглядати без декларації
-
Я вже так пояснювала,що паспорт готовий ,але не доставлений коли подавалась зі старим..Не знаю чи це спрацює ще раз…
-
-
Та людина, з якою я спілкуюсь на цю тему вважає, що перед засвідчується нотаріально. Я ж пишу що ні, якщо нотаріус сам не сертифікований перекладач- то як він може засвідчити те, що він не розуміє? Лише підпис підтверджує, а не весь переклад.
-
Доброго дня недавно відправили і ми здали біометрію, а медицину пише в статусі що зарахували заднім числом якби за декілька днів до цього. Хоча нічого такого ми не здавали. Вірити цьому, що вже і не відправлять чи буде як і зі старою біометрією в статусі?
-
Достатньо сертифікату перекладача, він може бути і в бюро і працювати як ФОП
-
Вас яка конкретно форма чи документ цікавить? Всюди, де є інформація про їх імена, я писала три форми. Бо імена батьків у транслітерації Ви писали, коли отримували СІН,також було дівоче прізвище матері. У мене ще моє дівоче фігурує в багатьох документах. Тому я для всіх фігурантів пишу три варіанти у формах, бо в документах теж усі три фігурують.
-
Ми подали сина 31 жовтня 2023 р.Чекаєм єледжебилиті. Нас теж пропустили чомусь.. Біометрію син здавав 2 рази. Першу загубили, прийшов лист. Ми не стали шукати першу і син здав ще раз…
-
Первый раз такое слышу
-
Не знаю. Я просто завжди намагаюся стежити за однаковим написанням імен і прізвищ - це професійна звичка. Як перевірити, не знаю. Хіба що зайти в сервіс Канада
-
Підскажіть будь ласка на РR оплатили біометрію але як її відправити прикрепити через IRCC sequre account, account на PR не можливо додати . Створювати новий account?? Дякую