PR CUAET
-
Ну давайте кидайте сюди скрін конкретно того місця де ви побачили, що всі підряд переклади документів потрібно нотаріально завіряти підпис перекладача? Я бачу лише про вимогу щоб були сертифіковані та акредитовані перекладачі
-
Добрий день.Чи може хтось підсказати: чоловік получив піар по номінації провінціональній і я також,як його жінка.Тепер син дорослий подався на возз'єднання сім'ї через чоловіка.У мене питання, чи моя сестра може подаватися на возз'єднання через мене?
-
Доброго дня,підскажіть чи можна буде подаватися на громадянство,якщо тут прожити 6 років на ворк перміті, працюючи?
-
Здравствуйте, у меня родители и маленькая сестра подали на ПР через эту программу, прочитал в pinned сообщениях что только главный апликант должен быть в Канаде когда об этом спрашивают в Portal 1, значит правильно понимаю что папе и сестре не нужно тут быть? только маме так как она главный апликант?
-
А у них доплати не проходять? А якщо у людини немає грошей заново платити і чекати поки вони повернуть?
-
Дуже шкода 😁
-
За посиланням є вся інформація+ попередні мої повідомлення.
-
Да ну, ви таке радите… що значить платіть заново? Є платіжка, є бухгалтерія - нахіба заново платити? А перед податковою вони тоді як відзвітують? Від людини прийшли 2 платежі , а послуга одна й та сама. 💰 треба доплатити і листа їм писати нехай перевіряють, що платіж був здійснений частинами, двома платежами. Ось 2 платіжки…
-
Дякую вам
-
Якщо рахунок не той, то да, тобто призначення платежу інше. Тоді мабуть тільки через повернення
-
На момент отримання ecopr всі візи та ворк перміти анулюються, у портал1 ви підтверджуєте, що всі знаходяться у Канаді (процедура лендінгу) якщо ні - то ви обманюєте. Що може з того вийти - невідомо, але якщо хтось почне копати - те що ви обманули тоді - дуже погано. Недостовірні дані при отримання Пр, або сітізен - привід їх анулювати і через 30 років.
-
доплатить биометрию, как отдельный тип оплаты и новая сумма под ноль проходит. все, что связано с суммами, которые не бьются, вызывают не то, чтобы сложность, вызывают коллапс бухгалтерии. доказывать, что вот 2 цека по 50$ на тюльпаны, но вы их засчитайте как розы за 100$ это болезненнее, дольше и себе во вред если у человека нет денег, он делает так, как считает нужным в ситуации, когда нет денег
-
Вони не відправляють додому, в між консульствами без проблем