PR CUAET
-
Якщо рахунок не той, то да, тобто призначення платежу інше. Тоді мабуть тільки через повернення
-
На момент отримання ecopr всі візи та ворк перміти анулюються, у портал1 ви підтверджуєте, що всі знаходяться у Канаді (процедура лендінгу) якщо ні - то ви обманюєте. Що може з того вийти - невідомо, але якщо хтось почне копати - те що ви обманули тоді - дуже погано. Недостовірні дані при отримання Пр, або сітізен - привід їх анулювати і через 30 років.
-
доплатить биометрию, как отдельный тип оплаты и новая сумма под ноль проходит. все, что связано с суммами, которые не бьются, вызывают не то, чтобы сложность, вызывают коллапс бухгалтерии. доказывать, что вот 2 цека по 50$ на тюльпаны, но вы их засчитайте как розы за 100$ это болезненнее, дольше и себе во вред если у человека нет денег, он делает так, как считает нужным в ситуации, когда нет денег
-
Вони не відправляють додому, в між консульствами без проблем
-
Я чула що так багато хто робить, багато Канаду дурять, пишуть що тут PR картки друзям приходять на пошту, а ті потім передають… далі вже як кому повезе. Але так, якщо це колись вилізе, то можуть і громадянство скасувати, а не тільки PR. Ото посварись тоді з тим другом або родичем…і труба 🎺 громадянству😂
-
Доброго дня. Чи можуть прийняти мати та доньку ( 17 років ) на один слот. Чи треба два ловити ? В когось була схожа ситуація? В Едмонтоні цікавить. Дякую
-
Вони з Торонто до Едмонтона місяць відправляють паспорт. Швидше вже самому з'їздити/злітати 😅
-
Кожен підтверджує, що вони у Канаді. Галочки навпроти усіх ставлять.
-
Дякую.
-
Один слот - одна людина
-
Я трохи не зрозуміла. Якщо в мене паспорт виготовлений , але ще не доставлений до Дип установи, то треба заяву та квитанцію оплати DHL висилати по електронній пошті, не по Canada Post?Підкажіть будь ласка, хто розібрався з цим! 🙏
-
Вам треба DHL замовити в оплатити та буде швидше
-
У вас питають - ви відповідаєте. Питання таке - чи дійсно ви зараз знаходитися у Канаді. Якщо ви відповідаєте - так, а реально знаходитися не в Канаді - то є обман чи ні?))))
-
Добрый день такой вопрос по поводу истории путешествий за 10 лет. Я год прожила в Чехии из-за войны и путешествовала по Чехии в разных городах. Но это было не именно путешествие, то есть рядом маленькие городки. Очень часто ездила. Просто в супермаркет за продуктами. Естественно. Я не помню даты и так далее, но по моей карте транзакции были в разные городах точно так же в Австрии в разных городах. Я была и я не помню конкретно даты и нет возможности. У меня сейчас и видеть выписки по закрытым чешским картам, то как лучше расписать данные путешествия, так как есть графа страна и город?
-
Під час екорп вже не питають. А під час порталів якщо збрехати то я навіть не впевнен що далі справа піде. Звісно я не підтримую ідею отриматувати екорп знаходячись за кордоном. Але мій коментар більше стосувався того що люди пр картки отримують через друзів