PR CUAET
-
А сколько стоит подача самой апликации?
-
Угу, сорі -очепятка
-
В мене він закінчився тому я натиснув No
-
Мається на увазі пластикову карточку
-
Дуже дякую!
-
Це не біденство, можна їздити в Україну без проблем. Це програма - коли ви робите прохання дати вам ПР за межами чинного закондоавства - тобто так званий вийняток. Але для цього треба збудувати серйозний кейс, чому ваша ситуація унікальна, і вим не дати цей ПР було б не гуманним
-
А де Ви побачили, що треба заповнювати цю форму?
-
Зрозуміло
-
Может быть 0191?, 0190 это чек лист
-
Просто туристична буде, з правом знаходження у Канаді як турист до 6 місяців
-
А що буде, якщо людина має worker visa на три роки і не встигне заїхати до 31.03.24? Анулюють?
-
У мене книжний варіант, там навіть сроку дії закінчення паспортку немає, що Ви вказували ?
-
Я вказував український внутрішній паспорт
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Гуманитарная программа считается как беженство или убежище? Или это просто программа, и если получить PR, то можно вернутся в страну исхода? И второй вопрос, сколько стоит подача, самой апликации, не считая другие услуги? Спасибо.
-
Хто що вказував, підкажіть будь ласка? Бо ніби запитують як ID Канади
-
У мене питання: як на картинці мається на увазі український паспорт ?
-
Дивіться штампи в паспорті, знайдіть квитки старі . Має бути максимум інформації
-
Так, я робив евалюацію диплому в WES, спеціаліста зарахували як магістра
-
Спеціаліст-це магістратура, я сама не знаю для чого , але треба все показуваьи , атестат зі школи - це сертифікат , потім диплом бакалавра , потім магістр( спецваліст) ну а далі після дипломна освіта, якщо є
-
Обовязково заповнювати якщо навіть є одна подорож. І бажано заповнити все що знаєте. Якщо є багато таких які не знаєжте, описуйте це в супровідному листі.
12 Jan 2024, 17:45
28633/462035
2 minutes ago