PR CUAET
-
@elikzz [493782099] попереджений (1 з 3).
-
З вами, хоча я маю сумніви, що ви здатні адекватно мислити. Вибачте.
-
Так ви ж мої повідомлення потерли та ще й по темі. Мені не важко, що має полегшати?
-
Будь ласка, в вас корона впала на підлогу. Персонально ваші повідомлення не видалялися, видалялась вся переписка, і не обовʼязково мною. Але, кого то хвилює, так?
-
Якщо можно по економічним, то чого ж ви по гум пройшли? До речі ви в курсі що афганцям на відміну від украиїнців тут ПР на халяву роздають? У них є пряма проста форма подичі і вони мають ПР. Які суди, що ви таке кажете..
-
Тоді навчиться застосовувати /reply для початку. Не знаю звідки & чому від вас лише потік ….назвимо це негативу, тим паче в мою сторону, але якщо вам від того ліпше - продовжуйте. Може полегшає 💁🏼♀️
-
Я ні в яких суперечках не приймала участь. Ви або мене з кимось плутаєте, або в вас подвійна реальність. Будь ласка, збережіть жовч для когось іншого, і бажано не виносити її в публічний чат. Ні цьому виходжу з «корисної» дискусії Happy Thanksgiving
-
До речі в мене відповідь була про писати не правду при відповіді ірсс, вам же доступна видалена переписка - почитайте....
-
дякую, буду пробувати зв'язатись із WES. Підозрюю, що можливо проблема в тому, що університет вже припинив існування( приватний вуз), але на момент закінчення навчання з ним все було ок.
-
Це щоб вам було легше, я так розумію, йду на зустріч, тому що вам так легше - не дякуйте
-
Я відповів на питання людини, потім прийшли ви та Ірина - поругалися, якимось дивом приплели мене, хоча я вам декілька разів писав, що не буду з вами сперечалися...
-
Вітаю з новим skill👏🏼
-
Єєє взагалі то всі чекають її в 2025. З якого це ви вже передвинули на 2025? )
-
може наведіть питання з запиту як воно звучить в оригіналі. Або зверніться до досвідченого консультанта, вони з таким точно мали справу, підкажуть як відповісти що б це задовольнило офіцера