PR CUAET
-
дякую, буду пробувати зв'язатись із WES. Підозрюю, що можливо проблема в тому, що університет вже припинив існування( приватний вуз), але на момент закінчення навчання з ним все було ок.
-
Це щоб вам було легше, я так розумію, йду на зустріч, тому що вам так легше - не дякуйте
-
Я відповів на питання людини, потім прийшли ви та Ірина - поругалися, якимось дивом приплели мене, хоча я вам декілька разів писав, що не буду з вами сперечалися...
-
Вітаю з новим skill👏🏼
-
Єєє взагалі то всі чекають її в 2025. З якого це ви вже передвинули на 2025? )
-
може наведіть питання з запиту як воно звучить в оригіналі. Або зверніться до досвідченого консультанта, вони з таким точно мали справу, підкажуть як відповісти що б це задовольнило офіцера
-
www.ontario.ca/page/2024-ontario-immigrant-nominee-program-updates
-
Подавалися в едмонтоні в травні до тепер така сама ситуація В пʼятницю писала в консульство відповіли що на початку листопада будуть паспорти і слідкувати за трек номером
-
www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp-invitations-apply
-
Ні. Ви не праві. Подають саме апеляцію де опротестовують рішення офіцера. Якщо суд визнає що офіцер не мав права відмовити з тими аргументами які він вказав, то приймається рішення про схвалення заявки (отримання аіп)
-
Вам персонально повідомили? )
-
Чому ми в суд не йдемо та не вимогаємо зробити програму як для афганців по який всі афганці пройшли на ізі? Там взагалі вимог немає в їх програмі, лише 1 рік - Будь якої роботи в Канаді і все
-
13100 – Administrative officers
-
Вітаю! Скажіть будь ласка який NOC вказувати ,якщо пропрацювала в компанії як administrative assistant 1 рік ,потім підвищили до administrative coordinator- уже працюю 6 місяців . По назвах позицій це різні NOC ,по duties підходить і той і інший нок. Але якщо я вкажу нок administrative coordinator, виходить в мене не буде рахуватись року досвіду роботи і я не прохожу по програмі АОС?