PR CUAET
-
У 2021, всім іноземним громадянам які застрягли в Канаді у звʼязку із Covid ізоляцією, уряд надав ПР окремою Public Policy.
-
Так само буде з Украінцями.
-
У 99 році 7000 албанців з Косова були евакуйовані цивільною і військовою авіацією Канади і союзників. Ім всім пізніше надали ПР.
-
Я сильно сумніваюся. У судах уже справи, що CUAET несправедливий. Останній 'хіт', що ця програма дискримінує небілих нехристиян... Також, українська влада дуже хоче нас назад, і міністр імміграції дуже цікаві коменти дає.
-
Скоріше вже повірю, що в ЕЕ зроблять вибірку з балом 300
-
Ця думка повинна нас збагачувати)))
-
Саме прикольне буде коли введуть програму надання ПР всім українцям по КуАЕТ в 26 році
-
Думаю тут вже залежить від вашого роботодавця, чи він погодиться їм надати інформацію, що ви працювали за одним ноком, бо по факту вони тільки дивляться на документи, що ви надали, та й можуть подзвонити роботодавцю…
-
А разом з поясненням прикладали форму заповнену?
-
Але в запиті не вказують, що вона невірно заповнена Нам просто прийшов лист, де попросили надати цей документ і все
-
Slava цей чудовий топік щоб поговорити про Трампа і албанців. А в тематичні гілки створено для певних програм. Давайте дотримуватися структури чату
-
Канада
-
Визначають нок по обовʼязкам
-
А якщо работодавець вкаже дві позиції , але duties будуть підходити під NOC який я вкажу ? Чи так може підійти ? Як взагалі вони визнають NOC?
-
Можливо, ви двічі вибрали опцію біометрія на сім'ю? Вона якраз коштує 170 Дол.
-
Тільки за перші два роки рахується рік на громадянство
-
Ви в ЕОІ вказуєте свій НОК, якщо Вас підвищили і НОК змінився то по ньому треба напряцювати рік досвіду і потім подаватися
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка RPRF - 575$? Включає рrincipal applicant + accompanying spouse , чи потрібно платити за кожного окремо по 575? Дякую
-
Вашого НОК не має у вибірці за 8 жовтня. Є схожі, гляньте …
-
Фото спереду має бути цифрове?
12 Jan 2024, 17:45
286429/429662
4 minutes ago