PR CUAET
-
Тяжко нам щось тут. Закінчилась б війна, одразу додому. Не зайшла нам Канада, хоча бачу що більшість цілком задоволені, і не планують повертатись
-
А як можна? І до якої дати треба оплатити?
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, если до приезда в Канады Я была год в Чехии и в течение этого года. Я посещала разные страны, то когда Я указываю, мои поездки, там путешествия за этот период год. Я должна буду указать только эти другие страны, или в том числе Я должна буду указывать каждый промежуток времени между этими поездками эту Чехию?
-
Так там підвищення було 10-15%. Ми по провінційній економічній скільки ж платили
-
І ще питання стосовно військового квитка. Треба просто переклад його зробити правильно?
-
Тепер так і пише, раніше не було, я щойно на сайті був на цій сторінці
-
Підкажіть будь ласка як зробити нотаріальну довіреність? Які мої кроки? Ми в Вінніпезі. Довіреність треба зробити на китаянку в Китаї для отримання довідки про несудимість Почитала вище за приклад з Вʼєтнаму. Річ у тім, що ми довідки про несудимість зробили як їхали в Канаду, але їм вже 2 роки і виходить що вони не дійсні..
-
Ви спочатку можете заплатити processing fee + children. Потім коли беруть в обробку заявку (в цій програмі 10+ місяців), Вас просять доплатити решту + біометрія. Але біометрію можете або з першою транзакцією оплатити (що може скоротити час очікування потім), або після
-
Умовно оловину можна платити, а решта після того як ухвалять. Тобто плану за розгляд, але вони тепер рекомендують одразу заплатити щоб затримок не було
-
Так. Вірно
-
Спасибо большое Напишу им