Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 914.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    1095 днів має бути в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    3 роки достатньо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5287460415T Offline
    t5287460415T Offline
    Vita Knyazeva
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, скажіть будь ласка якщо я в 2020 отримала ПР, але і тоді тільки заїхала в Канаду, то мені в 25 році подаватися уже на громадянство, чи можна раніше? ( 3 роки уже прожила фізично)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Не треба, але треба його вказати у EOI
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostik
    wrote on last edited by
    Привіт, а може хтось підказати, якщо ж профіль в експрес ентрі, зоб податись на ЕОІ , його треба видаляти чи ні? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t558288718T Offline
    t558288718T Offline
    Лілія Бондар
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, як правильно завірить форму 0191? Її роздрукувать, заповнить від руки і нотаріус її засвідчую живою печаткою. Чи заповнюється на комп'ют. І нотаріус завіряє цифровим підписом якось? Ми зробили все від руки, а це почала підгружати документи і бачу, що пишуть нічого не роздруковудати, завіряти цифровим підписом. Підкажіть будь ласка, як правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t558288718T Offline
    t558288718T Offline
    Лілія Бондар
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t641165039T Offline
    t641165039T Offline
    Andriy Kurylo
    wrote on last edited by
    Заповнюєте на комп'ютері, друкуєте і ваш канадський родич іде в реджестрі, потім це скануєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5287460415T Offline
    t5287460415T Offline
    Vita Knyazeva
    wrote on last edited by
    Це я знаю, просто уже заповнювала аплікації, і там видає калькулятор, що мала перебувати з пр з 2019 року, тобто перший в'їзд в Канаду мав бути в 2019. А тут по іншому пишуть, і уже не знаю чи чекати ще рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Почти все кто уехали с выплатами платили тут налоги, они покупали авиабилеты, еду , развлечения. платили многие аренду так что эти 3000 вообще ни о чем. По поводу провинциальных , а какой количество людей имеет право на них вообще? По безработице? Ну так надо было отработать, есть для мам одиночек, но вы знаете как за эти деньги и потом трясёт правительство? у меня знакомая получала на её карту скидывали на рент родители деньги , ей пришлось вернуть все со штрафом. и кстати большинство Украинцев приехали с деньгами, мы многие покупаем новые машины с салона Cash , открываем бизнесы за cash. Вы думаете мы этим не платим налоги? Я плачу налогов намного больше чем зарабатывает средний индус тут. поэтому пожалуйста не равняйте всех по выборки из 2-3х человек
    1 Reply Last reply
    0
  • t641165039T Offline
    t641165039T Offline
    Andriy Kurylo
    wrote on last edited by
    В мене таке глобальне питання. Ну подаю я на PR Що далі. До року приходить підтвердження (якщо не відмова), потім ще 2 роки чекати на громадянство? Чи можу я один як основний аплакант залишитись в Канаді, отримати ті PR, а потім і громадянство для дітей? Скажу відверто, мене не так цікавить жити в Канаді, як громадянство Канади, і не для себе, а для дітей, щоб для них весь світ був відкритий, ті ж США. Як дійти до громадянства і при тому якомога менше мені і сім'ї проживати в Канаді? Чи це вже прив'язка усіх на років 5 до цієї чарівної країни?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    100%) ніхто навіть не просив зробити для нас окрему програму) Може звернутись колективно Як би тільки всі об’єднались
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostik
    wrote on last edited by
    А можете ще підказати, шукаємо нок на bakery , і не можемо знайти, бо те що знаходить в гуглі, не показує на сторінці, що дуже дивно
    1 Reply Last reply
    0
  • t456817172T Offline
    t456817172T Offline
    Bohdan Tarasov
    wrote on last edited by
    Я перекладав всі сторінки де щось написано і звіряв нотаріально. Як потрібно не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Це прив'язка всіх. Не вийде громадянство отримати без проживання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostik
    wrote on last edited by
    А як подивитись чи bakery підходить під цей список професій за які дають додаткові бали? Я не можу з цим розібратися( Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Без канадського експірієнса на роботу тракдрайвером не беруть. Знайомий з досвідом 25 років по Європі , з 1 класом канадським 3 міс не міг знайти роботу, ніхто не брав. Тепер знайшов в якісь компанії і зп у нього зовсім низька як для тракера, але хоча б стаж вже йде
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Ні , звичайно. У вас в свідоцтві є і в довідці є по-батькові. Вони не могли по-іншому переклад зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t488865022T Offline
    t488865022T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Это вы выборку по каким городам сделали? Я знаю точно, что это схема процветает в Ванкувере и Торонто. Так как сидят на выплатах, потом детские начинают начислять, и они вообще не плохо себя чувствуют. За другие провинции не скажу, так как там рент меньше и проще жить. В Альберте вообще ни одного не знаю, кто бы получал выплату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mr Awesome
    wrote on last edited by
    Найбільше шансів в одній з service lines - coil tubing, frac, cementing, etc Найбільші компанії в цій сфері - Calfrac, Trican, Liberty, Step Energy. Якщо у вас вже є class 1, роботу знайдете за тиждень.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags