PR CUAET
-
Дивіться штампи в паспорті, знайдіть квитки старі . Має бути максимум інформації
-
Так, я робив евалюацію диплому в WES, спеціаліста зарахували як магістра
-
Спеціаліст-це магістратура, я сама не знаю для чого , але треба все показуваьи , атестат зі школи - це сертифікат , потім диплом бакалавра , потім магістр( спецваліст) ну а далі після дипломна освіта, якщо є
-
Обовязково заповнювати якщо навіть є одна подорож. І бажано заповнити все що знаєте. Якщо є багато таких які не знаєжте, описуйте це в супровідному листі.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, где взять результаты мед осмотра?
-
Доброго дня. В мене схоже питання. Я розлучена, але маю дозвіл від батька дітей нотаріально завірений та перекладений на англійську. Чи все ж таки потрібно ще форму ІММ 5604? Дякую.
-
Чи обов'язково заповнювати IMM 5562 якщо не знаєш всіх дат подорожей?
-
дякую, значить таки відправити треба в Консульство.
-
Просто в Україні і в Германії написано, що якщо для подачі в іноземну установу треба апостиль🧐
-
Я сьогодні написала в Консульство з цим питанням. Мені дали відповідь, що шукати інформацію за посиланням: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check
-
я теж, тепер просто перекласти на англійську? Чи ще щось потрібно?
-
IMM5604
-
Зверніться до моєї колеги адвоката в Канаді, вона може завірити онлайн підпсичоловіка
-
Щойно оформила з ДІЇ, через хвилину отримала витяг
-
Якщо довідка з консульства то вона зразу англійською - її перекладати не потрібно
-
Канад взагалі апостиль не визнає
-
@OstapBosak Вибачте що повторююсь, відповіді не побачила. Таке питання: я розлучена. Головний аплікант я, і додаю в свою аплікацію мою доньку 13 років. Яку форму повинен заповнити батько моєї доньки який знаходиться в Україні ( на англійській мові)? І я так розумію ще й нотаріально завірити? Який нотаріус завіряє форми заповнені англійською в Україні?
-
В порталі можна додавати купу різних документів які вважаєте за потрібне
-
Можна окремими. Там jv;yf багато файлів грузити на кожну яцейку
-
Ну на то він і шанс, що це не 100%. Ці всі рішення в компетенції офіцера. Вас можуть направити на медкомісію, навіть якщо ви її місяць назад здавали - ніхто не застрахований
12 Jan 2024, 17:45
28649/438505
3 minutes ago