PR CUAET
-
Я думаю, що 1 рік дійсна довідка для країни в яку людина повертається періодично, або для країни в якій людина є резидентом. Бо на скріні видно, що вони пишуть що приймають довідку навіть прострочену, якщо вона виписана після того як людина побувала в тій країні востаннє.
-
жоден хто подався в 2024 немає навіть першої відповіді. Чекаємо
-
мали бути якась відповідь на це, тут звернення зазвичай не ігнорують
-
1095 днів
-
так. Інформація з цього чату
-
В травні цього року в Калгарі збирали підписи під зверненням до депутатів для полегшення умов программ для отримання ПР,особисто зібрала біля 40 підписів моя знайома біля 60 підписів,взагалі скільки зібрано було точну кількість не знаю . було декілька листів до різних посадових осіб але ..... нічого не змінилось (((
-
Не вийде отримати громадянство без проживання з статусом пр ні вам ні вашим дітям. Тому якщо заради дітей подавайтесь на пр,потім за два роки як здасте екзамен подаєтесь на громадянство і дітей до 18 років в привʼязку. Або тепер здається є закон що діти і без батьків можуть отримувати. Все ж таки є якісь родичі у вас в Канаді а це як не як але хоч якась підтримка.
-
Як довго?
-
Плюс кожен день в Канаді на WP зараховується як 0,5 дня з отих 1095, але загалом не більше 365 днів. Тобто, наприклад, Ви прожили в Канаді 2,5 роки на WP, а потім отримали ПР. Тоді для громадянства це буде рахуватися як 365 на WP + 730 на ПР = можна подаватися на громадянство. Але я б 300 раз подумала, чи воно того варте, якщо країна Вам, як Ви кажете, не зайшла.
-
Взагалі по всім калгарійським часами була інформація про збір підписів,збирали і бухгалтера які робили декларації і всі хто міг,дедлайн здається був до 4 травня,потім було якесь зібрання з цими посадовими особами і нажаль нічого більше я не почула і не прочитала стосовно відповіді і рішення(може пропустила)але ж гарні новини поширюються швидко,а тут тиша.
-
дуже гарна новина, зазвичай країни Доминіона один у одного підглядують ініціативи.
-
-
в статусі ПР
-
Ну то Нова Зеландія ще 1,5 роки тому надала ПР але там взагалі смішна кількість українців була 800,зараз Австралія на цьому тижні 4000 і Канада в якій найбільша кількість українців(з цих трьох країн)може і прийме рішення,може не просто так з, певними умовами ,може буде позитив.
-
а, і громадянства після подачі Ви теж будете чекати плюс-мінус рік (не знаю поточних термінів)
-
Ну з тими складнощами як зробити довідку не будучи в Китаї, ми так і думали подаватись з тією що є