PR CUAET
-
-
в статусі ПР
-
Ну то Нова Зеландія ще 1,5 роки тому надала ПР але там взагалі смішна кількість українців була 800,зараз Австралія на цьому тижні 4000 і Канада в якій найбільша кількість українців(з цих трьох країн)може і прийме рішення,може не просто так з, певними умовами ,може буде позитив.
-
а, і громадянства після подачі Ви теж будете чекати плюс-мінус рік (не знаю поточних термінів)
-
Ну з тими складнощами як зробити довідку не будучи в Китаї, ми так і думали подаватись з тією що є
-
-
Так, є деякі нюанси хто заїхав після закриття і отримали біженську візу,то що з ними буде невідомо але це дійсно закрыта країна і доречні дуже гарна. І тим паче вони і закрили цю програму за три місяці бо змінився прем'єр міністр, і зараз там за ці два роки такі собі проросійські настрої але дуже сильна діаспора
-
Загугліть що таке twin cement pumper чи frac pumper щоб зрозуміти як це приблизно виглядає
-
За пряме посилання на офіційні сайти бану немає, тому не перебільшуйте
-
Зрозуміло
-
Так, я сама підписувала
-
Проголосуйте, будь ласка, чи переголосуйте відмінивши попередній голос
-
Дякую, буду знати. Я працювала в геофізичній фірмі, то знаю тільки як машина геофізиків -польовиків виглядає з приборами для перфорації та ін
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка подались я жінка і 2є її дітей і мій син , всі неповнолітні діти. Мені жінці і її сину прийшов лист на біометрику. А сину моєму який в Україні не прийшов лист на біометрію. В чому може бути причина і чи доречно було вписувати в заявку сина який зараз в Україні бо немає ще поки документів щоб сюди приїхати ?
-
Я не перебільшую, я знаю це. Коли я намагаюсь дати це посилання відразу автоматичний мьют йде бо там у посиланні є слово яке чомусь тут заборонено - пе - ти-цiя
-
З яких 330?
-
Як це питання відноситься до гілки Навчання?