PR CUAET
-
В імміграції напевно більшості людей тяжко, особливо тим, які приїхали не зовсім молоді та зелені. Тобто це нормально, що тяжко! Це може зайняти чимало часу стати на ноги тут. Ми їхали задовго до війни набагато краще підготовленими, ніж люди, які тікали від війни, і нам теж було важко (і не один рік). Оскільки невідомо, коли закінчиться війна, всі рішення треба приймати в умовах невизначеності, що теж непросто, але можливо.
-
Message from user Ира Архипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ищу людей, возьму пару человек, удaленная деятельность. От 690 дoлларов в неделю. Кому интересно пишите в сообщения
-
@opotapenko [608644740] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 14/10/2024 14:33.
-
Оно переломается, потерпите, у очень многих так было. Надо время. Постарайтесь не разделить семью. Тяжело, я тоже думала, что никогда не закончится, почти два года рыдала, хочу домой. Что творил младший сын-подросток вообще молчу. Правда от мужа старались это все прятать. И мы приехали очень подготовленные в совсем не чужую нам страну. А потом начало отпускать и хорошо, что дров не наломали. Было бы намного хуже. Нарисуйте себе план, вот что вам надо, правильно и выполнимо. Если он в этой стране, задвигайте поглубже эмоции и держитесь его. И девушек ваших тоже не только пряниками можно кормить.
-
Ви не зовсім праві. Українська діаспора відразу посприяла тому, щоб українцям не дали обмежень в отриманні віз і мали змогу в отриманні пермітів, страхування відразу по прибуттю. Мільйон віз було видано українцям, це дуже значне число. Я в українській національній федерації в Торонтовскій гілці і знаю мінімум про дві петиц і купу листів до міністра імміграції з проханням надати спец програму для українців. На останню, здається прийшла відповідь, що в Канаді і так багато іміграційних програм і окрема для українсько канадських родин і в новій програмі немає потреби. І впевнена, що це тільки частинка того, що я знаю і бачу. Так само ніхто не заважає створити ще одну петиц і тд та бути активними в її просуванні не чекаючи, поки це буде робити хтось інший. Особливо, якщо здається, що зроблено недостатньо по кількості чи якості.
-
Залучіть вашу сім'ю до прийняття цих непростих рішень. Проговоріть разом різні варіанти розвитку подій і їх бажаність/небажаність для вас. Намалюйте, випишіть різні варіанти того, як ви можете діяти, плюси, мінуси, ризики, і як ви можете їх мінімізувати. Податися чи не податися на ПР. Їхати чи не їхати в Україну, і якщо їхати, то коли (і ніхто не знає, коли закінчиться війна). Проаналізувати, чи те добре, що ви мали в Україні, ще лишилося, чи ні, в якому стані воно зараз (бізнес, робота, друзі). Донька, яка хоче в Україну - якби ви прям зараз вирішили повернутися, їй би було ок без світла і тепла багато годин взимку, якщо у вас нема генератора/автономного опалення? І т.д. Краще, щоб це були не тільки ваші мучєнія, а щоб ви діяли як сім'я і мали підтримку, хоча б мінімальну, одне одного. Щодо строків, які треба провести в Канаді для отримання громадянства, вам вже відповіли детально. Для того вам треба буде спершу отримати ПР. Ця програма унікальна за своєю простотою для Канади, де до заявника на ПР настільки мало вимог. Далі, до моменту, коли ви отримаєте ПР, пройде ще років 2, а може й 3. Ще матимете час сто разів подумати про громадянство, Україну, та інше
-
Message from user Павел has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підкажіть будь ласка, люди похилого віку (85 років) знаходяться тут по програмі Cuaet, в них є temporary resident permit який expire в кінці березня. Подавали по програмі на PR але рок. Що тиша . Питання - чи треба подовжувати temporary resident permit або треба відкривати work visa щоб зберегти медицину
-
Павел [1401722381] заблоковано.
-
/ban@prcuaet_bot
-
Ольга [6602790415] заблоковано.
-
/ban@prcuaet_bot