PR CUAET
-
Натыкайтесь на оф информацию. суд не одобряет анкету. суд отменяет предыдущее решение и отправляет анкету на рассмотрение другим офицером, если были признаны нарушения и тд. судья может указать на ошибки/затыки офицера, тогда другой офицер не может использовать те же аргументы, что и 1й, чтобы отказать.
-
Message from user Ольга has been removed because this user is in spam list (???)
-
Cтaбильный дoxoд $1000 в нeдeлю cпocoбнo c Тrust Wаllеt — вcё, чтo нyжнo, этo тeлeфoн! Пиши в личкy, чтoбы нaчaть!
-
В вашій ситуації, враховуючи що ви не подали ще на PR я б сказала років 5 -7 до громадянства, якщо ви зараз подасте документи. Невідомо скільки займає отримати PR в вашому випадку
-
Напевно тому прийшов лист тільки нам на біометрію хто в Канаді , а мому сину не прийшло ?
-
Тоді 1095 днів в цьому статусі. Якщо не покидали країну, то в вас вже має бути "перебор". Але якщо выезжали- ці дні треба відняти. Калькулятор це все чітко показує та запитує
-
Его не будут рассматривать , вам могут отказать потому что гуманитарная внутри Канады.вы сами подались?
-
Обовʼязково продовжувати перміт, Щоб перебування в країні було легальним треба мати статус тимчасового проживання не прострочений. Віза - то вже на ваш вибір чи треба чи ні вона тільки для перетину кордонів.
-
Здравствуйте Мы подались в апреле,примерно через месяц пришел номер и приглашение на биометрию и дальше полная тишина
-
Ось АДМІН писала відповідь. Можна шукати по пошуку «Якщо ви хочете легально працювати - так, до отримання ecopr ви маєте maintain ur status = permit, себто подовжувати щоб зберігся статус»
-
Кому цікаво, знайдіть, що робили Pathfinders for Ukraine. Колосальна робота, але... 🤷
-
Підкажіть куди саме. Бо я також в НБ. Аи зробили нотаріальнвтдії та апостилювали в сервіс канада?Дякую
-
Так. І знову - син не отримає PR, бо він не в Канаді. Ви шанси маєте
-
Велика подяка їм 🙏🏻🫶🏻 Так, потрібні ще петиції і найближчим часом.
-
У мене получилось подати з тим, що я мала звичайні фото 4,6|4,5 як на паспорт. Кажу їй що якщо щось не так то вишлемо через почту само нової фотографії Чесно такої хамки і некомпетентності працівника я не бачила ніде
-
А через це що я його вписав можуть мою заявку анулювати ?
-
Добре що хоч так
-
Ви все правильно зробили. Але син pr не отримає
-
Дякую
-
Я і моя жінка і її 2є дітей в Канаді , а син в Україні. Я подався і сина туди вписав бо там писало що треба вказати усіх дітей до 18
12 Jan 2024, 17:45
286639/430189
3 minutes ago