PR CUAET
-
У мене получилось подати з тим, що я мала звичайні фото 4,6|4,5 як на паспорт. Кажу їй що якщо щось не так то вишлемо через почту само нової фотографії Чесно такої хамки і некомпетентності працівника я не бачила ніде
-
А через це що я його вписав можуть мою заявку анулювати ?
-
Добре що хоч так
-
Ви все правильно зробили. Але син pr не отримає
-
Дякую
-
Я і моя жінка і її 2є дітей в Канаді , а син в Україні. Я подався і сина туди вписав бо там писало що треба вказати усіх дітей до 18
-
Так знаю такі компанії і відправляв туди резюме і не раз але відповіді ніколи не отримував.
-
Не думаю. Ви в будь-якому разі маєте подати інформацію на сина
-
Там у вимогах є всі депендант, навіть ті, які не супроводжують Вас у Канаді. Ви ж вказали, що син не в Канаді і чому? Там, здається, є така графа. Я просто розбиралася з цим питанням, бо не могла зрозуміти, куди писати доньку чоловіка. Але потім знайшла, що вона вже не депендант. А депендант - це всі діти до 18 (чи 21).
-
Доброго дня всiм. підкажіть будь-ласка, хто заповнював, переклад яких документів з Украiни для родини з двох неповнолітніх дітей та двох дорослих необхідний для подачі на номiнацiю по Skilled Work Нова Скотія. Освіта - так, зрозуміло з роботи в Нова Скотiа. Що ще – свідоцтво про шлюб + свідоцтво про народження дітей. Що ще?
-
Это минус вашему кейсу, посмотрим что скажет консультант
-
Чи звертався хтось тут до speech therapist? Цікаво чи можуть поставити вони вимову звуків нам новоприбулим)
-
В них на сайті пише фото брати дітей до певного віку ?
-
Там давали пр тем, у кого там родственники с гражданством или с пр. Возможно так и в Австралии было. Нигде шары нет.
-
Чи можете пояснити - в чому мінус?
-
Дякую за відповідь
-
Це не система обходження слотів, а працівники дип установи хочуть по людські допомогти. Пішли вам на зустріч
-
Видела в семейной укр программе, что просили исключить того кто не может сдать мед и все остальное, исключить из сопровождающих, и два случая точно видела что офицер исключил и остальным пришли следующие шаги….может и здесь сработает….
-
Подскажите пожалуста, насколько критично если мы запоздали с подачей на продление visitor record нашему 4х летнему сыну? Мы подали на федеральный PR В апреле и нас уже рассматривают и проходим стадии. А вот на новый VR ему мы по глупости своевременно не подали (думали раз уже PR рассматривают то не надо) а теперь когда очнулись то подались естественно и штрафные деньги при подаче заплатили. Но боимся что отклонят потому что после 110 дней подали. Да и когда теперь до нее доберуться😔
-
Ні, но бажано з Дії зробити скріншот та видрукувати
12 Jan 2024, 17:45
286653/453702
2 minutes ago