PR CUAET
-
дивіться в гілку контакти імм консультантів office@pravolaw.ca
-
Там можна вибирати додаткові документи, і приєднувати
-
Те що вам напсиали також тоді приєднуйте
-
Можна
-
Як мінімум можете спробувати. Також якщо є доказ що ви нове замовили приєднуйте також, і якщо є доказ що 12 місяців це теж.
-
Я б подавав як accompanied, якщо є хоть мізерні шанси виїхати на тиждень наприклад за наступний рік. Якщо точно таких немає - то можете non-accompanying. Але медогляд, кримінал і біометрію всеодно йому треба буде здавати
-
Такі правила були вже давно, просто під час Ковіду вони це спростили. Зараз з серпня вже треба знову подавати пальчики на ПР окремо
-
Ви вже отримали ПР?
-
В більшості треба. Але залежить від того чи прийде запит. Як прийде - здавайте, як не прийде можете не здавати. Чи платити наперед справа ваша, не мусите
-
Більшість форм підписувати не треба в онлайн подачах. Живий підпис потрібен лише на 5476, та 0190 (і то нотаріальний)
-
Я не пишу взагалі - відповідаю на питання про ID - No
-
Якщо ви десь зараз будете подавати на ПР на себе і чоловіка - тоді так
-
Дякую
-
А як називається довідка про несудимість з України, Police Report чи Police certificate and clearances?
-
Якщо чоловік ще в Україні і не відомо коли вийде виїхати, то йому теж потрібно надавати довідку про несудимість зараз?
-
В ЕЕ з цим менш строго, тому якщо в документах все добре, то з цим простіше
-
Тим не менше, він по факту не працює на Канаду. Наприклад в OINP напряму це виключається, бо там є умова створення економічного бенефіту Канаді, і напсиано що агенції та аетсорс не підходять
-
Зрозуміла, пішла рахувати)
-
Не критично, якщо сумарно більше 1560 за 12 місяців
-
Дякую! А якщо в деякий пейстабах у мене не вистачає по 15-25 хвилин до 30- ти годин, то критично?
12 Jan 2024, 17:45
28672/474652
3 days ago