PR CUAET
-
@OstapBosak добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо в анкеті на візу КУАЕТ я вказала повну вищу освіту і ще другий університет в якому вчилася всього декілька місяців. А в заявці EOI цей другий університет не вказала. Це можуть розцінити як misrepresentation?
-
Без різниці, головне щоб все видно було. Ми фоткали і перетворювали фото в інший формат. Якщо є лишні долари, можете у бібліотеці робити справжні скани.
-
це ж маразм повний, приберіть цей фільтр
-
Дякую!
-
я чув про 2 тисячи, звідки взялося 20000 ? Якщо це так і ми знаємо що вони є в квоті на гуманітарку, то вони виберуть весь ліміт на цей та інший рік
-
Який фільтр забрати?
-
Це посилання?
-
Я не знаю, якщо щось треба - йду в бібліотеку
-
Привіт. Можливо хтось мав подібну ситуацію. Працюю на залізниці, і досить складно підібрати НОК. Не має такого, щоб були описані обовʼязки, які я виконую. Але в описі до НОК є додатковий пунк щось типу « і інші обовʼязки повʼязані з обслуговуванням залізниці». Консультувалась з Остапом, він сказав що це не дуже важливо, вони не сильно в це будуть вчитуватись, так як НОКів не так багато, а професій купа, і це все досить приблизно. Але я все рівно хвилююсь. Що робити в такому випадку? І чи була в когось подібна ситуація?
-
Хто є в квоті на гуманітарну? Укр програма возєднання геть не повязана з гуманітарною
-
на слово за яке там дівчині мьют прилитів. Теж саме якщо в посилання це слово буде англійською
-
от і нам треба, не "роздачу ПР" а програму як у "афганців, гонконгців, вʼетнамців і далі список можно продовжувати". У них всії там є лише 1 умова для ПР - Бути в Канаді, мати 1 рік БУДЬ ЯКОЇ роботи (хоч в макдональдсі). Все. ВСЕ
-
Нема квоти по програмі возєднання
-
а кажуть що повʼязана, наче одна квота, щось було про це, але не сперечатимусь