PR CUAET
-
Який фільтр забрати?
-
Це посилання?
-
Я не знаю, якщо щось треба - йду в бібліотеку
-
Привіт. Можливо хтось мав подібну ситуацію. Працюю на залізниці, і досить складно підібрати НОК. Не має такого, щоб були описані обовʼязки, які я виконую. Але в описі до НОК є додатковий пунк щось типу « і інші обовʼязки повʼязані з обслуговуванням залізниці». Консультувалась з Остапом, він сказав що це не дуже важливо, вони не сильно в це будуть вчитуватись, так як НОКів не так багато, а професій купа, і це все досить приблизно. Але я все рівно хвилююсь. Що робити в такому випадку? І чи була в когось подібна ситуація?
-
Хто є в квоті на гуманітарну? Укр програма возєднання геть не повязана з гуманітарною
-
на слово за яке там дівчині мьют прилитів. Теж саме якщо в посилання це слово буде англійською
-
от і нам треба, не "роздачу ПР" а програму як у "афганців, гонконгців, вʼетнамців і далі список можно продовжувати". У них всії там є лише 1 умова для ПР - Бути в Канаді, мати 1 рік БУДЬ ЯКОЇ роботи (хоч в макдональдсі). Все. ВСЕ
-
Нема квоти по програмі возєднання
-
а кажуть що повʼязана, наче одна квота, щось було про це, але не сперечатимусь
-
Звідки такі дані?
-
Вчора фотографувався в Drugs shopper, заплатили 100 доларів. Сказали ще 100 заплатити щоб ...відсканувати. Жах просто, відсканувати 4 листочки 100 доларів. Я от теж думаю як вони саме сканують. Чи можна самому відсканувати і прикріпити. Чи прикріпити двома видами. Фото яке дали на флешці і додатково відскановано
-
вірно, але є квота на H&C, наче саме з неї відбирають квоту на возʼєднання
-
Там їх теж стільки заїхало, квота на всіх афганців була
-
Щось побачив десь, може плутаю. Кажу ж що не сперечатимусь
-
Може викладати без проблем. Навіть онлайн нашим українцям. Батько мій в 70 на заводі в Україні працює, свекр в 78 керує інститутом проектувальним також в Україні. А в Канаді як вижити? Якщо не можеш працювати, тільки на дітей покладатися. Потрібно було їхати в Німеччину. Там хоча б житло дають і гроші