PR CUAET
-
Привіт. Можливо хтось мав подібну ситуацію. Працюю на залізниці, і досить складно підібрати НОК. Не має такого, щоб були описані обовʼязки, які я виконую. Але в описі до НОК є додатковий пунк щось типу « і інші обовʼязки повʼязані з обслуговуванням залізниці». Консультувалась з Остапом, він сказав що це не дуже важливо, вони не сильно в це будуть вчитуватись, так як НОКів не так багато, а професій купа, і це все досить приблизно. Але я все рівно хвилююсь. Що робити в такому випадку? І чи була в когось подібна ситуація?
-
Хто є в квоті на гуманітарну? Укр програма возєднання геть не повязана з гуманітарною
-
на слово за яке там дівчині мьют прилитів. Теж саме якщо в посилання це слово буде англійською
-
от і нам треба, не "роздачу ПР" а програму як у "афганців, гонконгців, вʼетнамців і далі список можно продовжувати". У них всії там є лише 1 умова для ПР - Бути в Канаді, мати 1 рік БУДЬ ЯКОЇ роботи (хоч в макдональдсі). Все. ВСЕ
-
Нема квоти по програмі возєднання
-
а кажуть що повʼязана, наче одна квота, щось було про це, але не сперечатимусь
-
Звідки такі дані?
-
Вчора фотографувався в Drugs shopper, заплатили 100 доларів. Сказали ще 100 заплатити щоб ...відсканувати. Жах просто, відсканувати 4 листочки 100 доларів. Я от теж думаю як вони саме сканують. Чи можна самому відсканувати і прикріпити. Чи прикріпити двома видами. Фото яке дали на флешці і додатково відскановано
-
вірно, але є квота на H&C, наче саме з неї відбирають квоту на возʼєднання
-
Там їх теж стільки заїхало, квота на всіх афганців була
-
Щось побачив десь, може плутаю. Кажу ж що не сперечатимусь
-
Може викладати без проблем. Навіть онлайн нашим українцям. Батько мій в 70 на заводі в Україні працює, свекр в 78 керує інститутом проектувальним також в Україні. А в Канаді як вижити? Якщо не можеш працювати, тільки на дітей покладатися. Потрібно було їхати в Німеччину. Там хоча б житло дають і гроші
-
От саме для таких випадків і була створена гуманітарна, скажу вам по секрету. По ній історично батьків яки жили з вами ( а у вас ПР) протасківали
-
квот нет. никто ни у кого ничего не забирает This pathway will not have an impact on the number of spaces available through the Parents and Grandparents Program. Ukrainians accepted under this pathway are in addition to any family members who come to Canada through this program. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Виправити можна протягом 30 днів або можна створити нову але на сайті консульства її можна змінювати лише раз.