PR CUAET
-
Народ привіт, порахували бали...Але!! Те що скоріш за все має бути у всих Українців по Досвіду роботи в Альберті, в мене 1,5 роки досвіду в Альберті... а бали не порахували чогось.....і не пише 0...нічого не має. Я надіялась,що буде 21 бал.. Воно не зарахувало досвід в Альберті. Чи в когось так же?
-
Не буде ніяких проблем, немає різниці на чому сканувати чи просто змінити формат фото на необхідний. Люди самі себе лякають
-
Та то вже порахована так з пʼятниці напевно бали по позиціях і так само у всіх немає балів про Канаду експіренс і навіть 0 не стоїть як наприклад родина в Альберті то там відразу 0
-
Сфотографуйте самі , скачайте мобільний додаток який змінює формати фото і буде вам щастя
-
Ні немає
-
У вас вже є тотал бал ? Чи просто по позиціях стоять бали ?
-
Але чому 😵...але й 0 нема.... Думаєте з'являтися після 16... Бо це ж цілих 10 балів
-
Не маніпулюйте, будь ласка) я поправила вас на рахунок того, що їх так само заїхало як і нас. Не так само)
-
В бібліотеках книжки читати - то безкоштовно, а принтери і сканери - платні. 20 чи 25 центів за друк А4, якщо друк з однієї сторони, якщо з двох - то 30 центів за один листок.
-
Всі 40к вже з ПРом, батаго навіть жодного дня не працюючи. Як вам така дискримінація, може ми в суд підемо, чи як?
-
@oleksi_k_ua [353237556] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 14/10/2024 22:51.