PR CUAET
-
Завтра
-
Зловив вже слоти на всю сім'ю та знайомим, а в консульстві кажуть у вас там був паспорт, який закінчився у 20 році і ви його не здали. Ну от поки не повернете його то новий не видамо. То що він не зі мною і взагалі не факт що існує взагалі нікого не цікавить - кажуть ваші проблеми, навіть не питайте що можна зробити це ваші проблеми. От такі у нас чудові працівники. Та що слот зловити то легко, а далі може бути ще все що завгодно))
-
Ви хотіли сказати 10+ місяців, тому що роздають АОР за перші числа січня😔 і вже як десь 2 тижня лише 5 днів січня розглядають і якщо так порахувати, то кінець січня получить номери десь у січні 2025🤔…
-
Немає за що.
-
З 18 до ....
-
Доброго вечора всім. Підскажіть будь-ласка по гуманітарній програмі запитання. Я моя дружина , її 2є дітей і мій син який в Україні я подав на цю програму. Діти усі неповнолітні.Вчора прийшли 3 листа , мені, дружині і її сину , а от моєму сину не прийшов лист. Також за заявку повернули певні гроші пише що переплата , виходить так що за одну особу вони не порахували і відправили цю суму за нього назад. Скажіть будь-ласка моєму сину проходити біометрію без листа чи непотрібно?
-
Коли паспорт прибув до установи, його можна приїхати і забрати в робочі години чи потрібно ловити слот для отримання готового паспорту? (Торонто)
-
Шановна громада! Не знайшов інформацію тому питаю: У сина в березні закінчується паспорт Зараз йому вже виповнилося 16 років. Питання Чи може він продовжити свій дитячий паспорт та зробити йому новий Study Permit ? Чи тільки робити новий?
-
Доброго вечора всім. Підскажіть будь-ласка по гуманітарній програмі запитання. Я моя дружина , її 2є дітей і мій син який в Україні я подав на цю програму. Діти усі неповнолітні.Вчора прийшли 3 листа , мені, дружині і її сину , а от моєму сину не прийшов лист. Також за заявку повернули певні гроші пише що переплата , виходить так що за одну особу вони не порахували і відправили цю суму за нього назад. Скажіть будь-ласка моєму сину проходити біометрію без листа чи непотрібно?
-
Закони України мали б теоретично працювати і в Канаді теж але на практиці нажаль все трохи інакше.