PR CUAET
-
Шановна громада! Не знайшов інформацію тому питаю: У сина в березні закінчується паспорт Зараз йому вже виповнилося 16 років. Питання Чи може він продовжити свій дитячий паспорт та зробити йому новий Study Permit ? Чи тільки робити новий?
-
Доброго вечора всім. Підскажіть будь-ласка по гуманітарній програмі запитання. Я моя дружина , її 2є дітей і мій син який в Україні я подав на цю програму. Діти усі неповнолітні.Вчора прийшли 3 листа , мені, дружині і її сину , а от моєму сину не прийшов лист. Також за заявку повернули певні гроші пише що переплата , виходить так що за одну особу вони не порахували і відправили цю суму за нього назад. Скажіть будь-ласка моєму сину проходити біометрію без листа чи непотрібно?
-
Закони України мали б теоретично працювати і в Канаді теж але на практиці нажаль все трохи інакше.
-
Дякую!
-
Не звертайте на це увагу. Воно тільки на сайті і є. Але на практиці забирають в порядку живої черги.
-
Це так. При мені приходила жінка з донькою, паспорт у доньки вже закінчився але в Дії свиітився як "дійсний", тобто навіть якщо паспорт вже просрочений але не анульований він все ще вважається дійсним. І вони також не мали його фізично на руках. Та жінка вже зверталась з цим до консульства, консульство відправило писати до МЗС в Україні. А МЗС в Україні відправило назад до консульства, мовляв ми цим не займаємося. В консульстві жінці відповіли що так теоретично вона може написати у них заяву але вже до неї людей 20 писало і ті заяви ніяк не спрацювали. Та жінка навіть мала заяву у поліції про втрату паспорту, але навіть те не спрацювало. Тобто без фізичної наявності вам той паспорт анулювати не можуть. Зате з наявністю вся процедура займає хвилини дві.
-
В них просто на веб сайті чомусь є така опція …
-
Коли я дітям подовжувала паспорти - отримали нові візітор рекордс. Я пишу дітям статус візітор. А дати З - ПО, які вказувати. З моменту першого візітор рекорд, який отримали в аеропорту по дату дії нового чи тільки починаючи з дії нового візітор рекорд і до завершення його дії. Підкажіть будь ласка, як вірно у формі 0008 заповнити ці поля?
-
Доктор наук , освіта в Канаді , рідня , ліцензії хоч відбавляй і з села, на півночі Альберти )))
-
Може, Ви у розділі робочого досвіду не поставили галочку і відповідному місці, де питається про досвід роботи від 6 місяців в Альберті?
-
Гадаю, якщо отримали ліцензію від АІТ за даним фахом, то можна ставити, що відповідаєте умовам сертифікації (ліцензування).