PR CUAET
-
@OstapBosak @goodkovsky
-
Звісно, дякую за відповідь, але... Я питала, перш за все, про готель в Річмонді, можете подивитися в моєму питанні. Тобто по прильоту в Канаду я жила в готелі в Річмонді 3 тижні в січні - їх включати в січень в постійну адресу тут в Канаді, яка фактично була пізніше, і в MSP картці вказана з лютого, чи таки окремо вказати? Тому питаю за мінімальний термін
-
Вказувати дітей та подавати на PR це різні речі
-
Блін купа опечаток.
-
Цей університет на офіційному сайті IRCC Жля навчання навіть якщо вони просять WES приймають і торонто Я спочатку еваувала для навчання а потім доя еміграціі Але так. Для навчання вони мого спеціаліста ваулювади як бакалавра.
-
Бо вони вигризають той PR зубами, а не жаліються на два доки які треба подати нам та чекати на попі рівно не прикладаючи зусиль. Мовчки працюють на будь-яких роботах та дякують консультантам за допомогу платну... А тут половина бідось, які не можуть підгрузити три скани та омайгадякможна треба чекати АОR по півроку чи більше.
-
Кажуть що буде в кінці жовтня - на початку листопаду
-
Спасибо большое Буду звонить в WES Мне апостиль сразу ответ дал сегодня ,что они все отправили со своей стороны Сказали чтоб я узнавал все в WES
-
CPA хоч і пише інші інституціі наприклад але при тому приймає Торонто.
-