PR CUAET
-
Мої батьки подалися 06.12 і досі немає AOP. :( Не знаємо чи може спробувати зателефонувати?
-
Всім привіт. Можливо хтось знає компанії, які повязані з сантехнікою в Канаді, і набираюсь робочих до себе на навчання, а також на роботу. Якщо я в когось інформація про такі компанії, або про роботу сантехніком, поділіться будь ласка в коментарях, буду дуже вдячний. П.с) є досвід в напрямку встановлення сантехніки Hello everyone. Maybe someone knows companies that are related to plumbing in Canada, and I am recruiting workers for training and also for work. If anyone has information about such companies, or about work as a plumber, please share in the comments, I will be very grateful. PS) have experience in plumbing installation
-
Ну то він же має вказати історію свого життя чи ні? А як він потім ту доньку до себе буде оформлювати років так через 5-10? Звідки вона візьметься?
-
вы вопрос читали? ребенок не подается на пр. он не является частью заявки. документы нужны только тех, кто подается на пр в рамках заявки
-
Про дитину від першого шлюбу теж треба надати всю інформацію , вийде що він приховав історію свого життя! Як ви можете таке радити?
-
Так, подавайте все і свідоцтво про попередній шлюб, про розлучення, народження доньки. , бо якщо ви цього не зробите то ви тоді ніколи не зможете свою дитину спонсорувати до Канади. Вийде, що ви надали неправдиву інформацію і приховали, що у вас є дитина від першого шлюбу. Ну якщо ви взагалі не хочете ніколи бачити свою дитину - то не вказуйте.
-
Хлопці , яку адресу ви вказували в резерві? Телефон?
-
А хіба можна слот віддавати комусь крім тих, хто може документально підтвердити родинні звʼязки?
-
www.youtube.com/watch?v=7WoNqgu3Tyw&t=1361s
-
еще раз, вы вопрос участника читали, что он спрашивает? его интересуют документы на дочь, нужно ли их подавать, которая не подается на пр. эти документы не нужны. то, что о чем говорите - это касается формы 5406, где просто указываются имена всех членов семьи. там и указываются все дети. никакие документы к этой форме не нужны. я очень устала от вашего специфического видения, а также комментариев невпопад, как участникам, так и мне. у меня нет сил вас образовывать в простых вещах. плюс, вы вредными советами вводите людей в заблуждение
-
Подскажите, пожалуйста , 0 почему за локацию? Я работаю в Калгарийском округе.
-
Зателефонувати завжди можна, але це не працює, а от колективне звернення до міністра еміграції спрацювало, якщо почитаєте чат вище, то побачите як десь 8 заявок які пропустили за жовтень, листопад та ті, які вважались пустими і загубленими відразу наступного дня отримали АОР
-
Запрошуємо тих, хто проживає у Британській Колумбії, на серію інформаційних заходів про вищу освіту для українців з представниками місцевих вищих навчальних закладів. Зустрічі проходитимуть онлайн в Zoom українською мовою або з перекладом на українську. 17 жовтня о 18:00 - Langara College, BCIT 21 жовтня о 18:00 - Vancouver Community College 5 листопада о 18:00 - University of British Columbia Дати ще узгоджуються - Simon Fraser University, Capilano University.
-
В розділі про себе- вказує шлюби, розлучення і всіх дітей, яких хоче бачити в цьому житті і в цій країні
-
Пруф плз
-
Дали свій електронний підпис
-
Якщо він туди прикріпить всі документи, то надалі буде тільки легше і ніяких дозапитів
-
те поля, которые не знаете по дочке, указываете unknown, те поля, которые просто не применимы - N/A.
-
Так дійсно, у формі 5406 я додав доньку, але лише те що знав, ім'я та призвище, все решта none. Їй 25 років, живе своїм життям та не хоче спілкуватися. Тому прислухаюсь до вашої поради, та завантажу тільки св. про розірвання шлюбу. Дякую.
-
не нужно крепить кучу ненужных документов, которых вообще не спрашивают. пользы от этого ноль. а вот потенциальный вред - реальный. 1. это задержка в рассмотрении заявки, тк слишком много всего, офицер - человек и он тоже устает. когда файл тяжелый, еще и с ненужными документами, то хочется его отложить в сторонку 2. в куче ненужных документов затеряются нужные документы, а это дозапросы уже поданных нужных документов, что затягивает время рассмотрения
12 Jan 2024, 17:45
287198/472656
4 minutes ago