PR CUAET
-
Довідка від поліції має бути з номером провадження. А добитися щоб поліція відкрила провадження майже неможливо. І це потрібно не в консульство а в ДМС в Україні. Тому, це інший випадок...
-
Може маєте посилання)
-
Ну Дии у меня нет и никогда не было а резерве я не регистрировался .поэтому я тут буду не частый гость
-
Спочатку штучний ажіотаж, а потім вирішення проблеми за гроші..
-
Webform Після цього вони міняють самі
-
Михайло, особливо Ви постарайтесь будь-ласка не розводити тут флуд
-
Саме так. Але я вже була в консульстві і бачила як вони працюють. І вони роблять все можливе щоб максимально допомогти людям. Нажаль в них доволі обмежені ресурси.
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка як подати інформацію про зміну адресу. Онлайн пробувала кілька разів не ідентифікує чомусь. Хоча дані внесені вірно.
-
Вітаю) Чи знає хтось як правильно написати в personal history, якщо в процесі роботи було ще й навчання паралельно? Бо тоді дати накладаються одна на одну Дякую
-
Постаратись без такого інакше будуть санкції... Тут тільки чат в інформативних цілях.
-
100% Консульство приймає всіх хто має слоти. І затримуються після роботи майже кожен день, бо багато людей приходить без необхідного пакету документів, без ксерокопій, без маніордеру.
-
Для кращої роботи треба більше ресурсів, а це вже робота влади в Україні щоб вони домовлялися з Канадою і відкривали додаткові консульства або розширювали наявні.
-
Дуже дякую.
-
Чи комусь нарахували 10 балів за досвід в Альберті? Хтось може пробував видаляти заявку і створювати нову?
-
розумію, теж бачила, але це їхня робота,значить треба краще
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Канадську треба вказувати і діючий телефон
-
дякую
-
Так. Перепитати їх
-
якщо є попит то і є сенс це робити
12 Jan 2024, 17:45
287293/444831
about a minute ago