PR CUAET
-
Резерв+ з витягом і кюаркодом обов'язково.
-
Це безпечно для хлопців там реєструватися?
-
Чи безпечно чи ні кожен вирішує сам. По закону всі чоловіки від 18 до 60 років, мають оновити свої дані.
-
І бажано всі питання про Резерв+ задавати в відповідній гілці.
-
Вітаю, напишіть нам в особисті
-
📍📍📍Доброго дня! @prcuaetua Хочу звернути увагу усіх тих хто ще в процесі подачі. За офіційними даними до закінчення програми залишається лише один тиждень (22 жовтня 2025)!Памʼятайте що сайт може просто зависати в цей період. Час подачі рахується у UTC тайм зоні. Тобто якщо в Торонто ви подаєтесь 22 жовтня о 20:00 ваша заявка буде зареєстрована за 23 жовтня. В цьому випадку вона може просто не пройти навіть сам процес подачі. Тому в Калгарі наприклад останній термін до 18:00 Усіх не байдужих до інших прошу лайкніть повідомлення щоб було помітне,а власника групи позначила щоб повідомлення закріпили.
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
УДАЛЕННАЯ.ЗАНЯТОСТЬ.Доход от 750 долл или 72.000 рублей в неделю.От Вас Необходимо полтора два часа в день.Ставьте + и я отправлю всю информацию.
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
3дpaвcтвyйтe, ищy партнёров для сотрудничества Cвoбoдный гpaфик Пpиятный зapaбoтoк eженедельно. Ecли интepecуeт пoдpoбнaя инфopмaция пишите
-
Дякую за що розповіли. Писали з вашого приводу до міністерства оборони? Чув байку, нібито вони можуть допомогти змінити статус. Але мій знайомий у схожій ситуації зовсім не отримав від них відповіді 🙃
-
у вас 2025 рік помилка
-
судячи з активностей в чаті, якщо на вересень було 17850 аплікакацій, то в жовтні приблизно стільки ж як за 11 попередніх місяців. десь на 30 000, думаю, вийдемо
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
3дpaвcтвyйтe, ищy партнёров для сотрудничества Cвoбoдный гpaфик Пpиятный зapaбoтoк eженедельно. Ecли интepecуeт пoдpoбнaя инфopмaция пишите
-
Message from user Александра has been removed because this user is in spam list (???)
-
Открыт набор в команду для удалённого сотрудничества с высоким еженедельным доходом, всему обучаем, пиши + в лс
-
Another one bites the dust...! Banned Александра.
-
Александра [1127796594] заблоковано.
-
/ban
12 Jan 2024, 17:45
287334/439879
less than a minute ago