PR CUAET
-
А чи можна двома файлами, фото та окремо відскановано зворотня сторона? І дякую, що відповідаєте на запитання😊
-
Ну за ці роки навіть не знаю😅🫣
-
Просто мене цікавить 1939-й рік і 1937 й
-
Все,зрозуміла. Видно вночі погано розуміла. Якщо батьки тут зробили і не живуть,втрачають і вони,і діти
-
Напевно шо так, якщо цю фунцію зробили
-
Мені отримали за декілька хвилин , у РАЦСі 🤷🏼♀️
-
Там є архів?
-
Це зрозуміло, але пише,що у батьків заберуть і у дітей автоматом. То цікаво Це коли батьки подавали і дітей вписали,чи діти батьків🧐
-
Усі хто не живуть у Канаді, то можуть забрати ПР. Тільки громадянство не забирають
-
Написано, що 3 дні робиться
-
Це зрозуміло, але там пише,якщо я правильно розумію, що якщо діти зроблять батькам пр і ті його втратять,то і від дітей заберуть. Це як так?
-
Комусь вдалось оплатити додатковий фіі 148 злотих у ВАК в Варшаві з Канади/ України? Відпишіть плз
-
Проясніть, будь ласка, мені! Якщо я замовлю довідку з ДІЇ, то мені її треба перекласти у сертифікованого перекладача, а вже потім відсилати в Консульство?
-
Підкажіть будь ласка, що робити коли свідоцтва про народження не має, а чекати нове з України , кажуть 12 місяців ((( чи можу я подати з листом поясненням , що як тільки прийде з України , то відправимо, щоб не втрачати час на його очікування
-
А в Україні як їх легалізувати, через переклад з нотаріальним посвідченням буде добре? Дякую
-
Скільки часу приблизно вам зайняло?
-
Усі плюшки перестають працювати, віза перетворюється на звичайну туристичну
-
Після 31.03.2024 заберуть лише виплати чи Work Permit теж не будуть видавати?
-
Я вже два тижня чекаю Калгарі
-
@OstapBosak у мене питання з приводу чоловіка який не може покинути Україну , і як факт не ясно коли зможе «залендитись». Як правильно його подавати в заявці дружини (дружина основний аплікант, доросла дитина - спонсор). Як accompanied? І оплачувати на нього усі fee? Чи як non accompanied? І вже після отримання ПР подавати на воззʼєднання ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
28733/462070
about a minute ago