PR CUAET
-
Остання 4 січня. 5 січня ще очікують
-
Остап відповідав, що сам не впевнений в цьому. Краще їх питати.
-
total points
-
Скажіть @OstapBosak буд ласка може нам поставити там галочку за веде можна не мати ліцензію карпентара і працювати чи написати їм на мейл з цим питанням
-
Да но посмотрите в общем,мне кажется это баг системы просто и они не так разнеслись в таблицу, вы ж видите она не закончена и корявая...я думаю они еще откорректируют. Опять же это мое мнение.
-
Добрий всім ранок! Зараз роблю Wes, і виникло таке питання. Я вчилась на лікаря-стоматолога 5 років університет + 2 роки після освітня сертифікація. Загалом 7 років навчання. Питання: wes треба лише диплом+ дотакок до диплому чи той сертифікат ( інтернатура) також потрібен?
-
ні, Ваш консультант значить не розуміє... там написано що максимум за той розділ Ви можете отримати 21 бал. На кожне питання ви відповідаєте окремо. Тобто і тотал ворк, і додаткові бали за досвід у Альберті.
-
Цих десять балів що ви додаєте, це підсумкова таблиця. Там має писати ваші економічний фактор 10 балів, людський фактор 46 балів. Тотал 56. А в нас де тотал також порожнє. Скоріш за все через те що пусте поле, на підтягує тотал (підсумок )
-
Мне миграционный консультант заполняла, получилось 11 баллов. Там две галочки можно поставить за опыт в Альберте и опыт в других территориях Канады(не Альберта). Так и указано. Я работаю полтора года в Альбере - значит, должно быть 11, походу
-
Там написано, что только регулируемые профессии. Эти профессии требуют либо лицензии либо какие-то сертификаты. Если нет этой лицензии то по AAIP кандидат is not eligible
-
Там в мене немає балів так само І попередньо що рахувала, бали сходяться
-
так, взято з сайту aaip
-
На счёт второй галочки, там указано за опыт работы в других провинциях Канады (не Альберта). Это дословно. Поэтому у меня вторая и не стоит. Я только в Альберте работаю
-
Це форма де можна задати питання до них ?
-
Наприклад ви будете нижче в рейтингу тих хто подається з двома роками досвіду в іншій країні.
-
в мене в трекері completed, у gckey досі активна, але вже стоїть FD. Зателефонуйте їм і вони можуть сказати що так і як)
-
треба 2 галочки ставити
-
Ну тоді ж логічно чому 11 стоїть)
-
Подскажите контакты где можна перевести документы, не дорого. С украинского на Английский.
-
extern.labour.alberta.ca/FeedbackForm/Immigration/Opportunity
12 Jan 2024, 17:45
287503/433592
4 minutes ago