PR CUAET
-
Ви ж визначтесь...
-
так а Ви кажете шо одну галочку ставили
-
Така сама ситуацію, тільки паспорт закінчується в квітні 2025, буду їхати в Едмонтон на продовження в лютому, й після цього одразу подаватись на WP. Будемо разом переживать😅
-
У меня так за полтора года опыта в Альберте
-
Тоді б не стояло total points 21
-
Там стоїть питання "Total work in Canada". Альберта вже не Канада?
-
Так те саме питання не погано отримати 10 балів Бо маємо тільки 51 а це взагалі дуже мало (
-
Люди ж подавались вже)
-
If you are working in the compulsory trade in alberta..
-
На сайте по AOS там сказано про все регулируемые профессии, не только compulsory
-
в мене тільки питання, чи для отримання 10 балів треба мати ліцензію чи ні.
-
Там принцип такий, що за досвід взагалі 11 балів, а далі якщо у вас є досвід в Канаді +6 у будь якій провінції, але не альберті. або якщо у альберті то +10. Але вони щось там зламали.
-
Так Ірина нижче написала що Карпентер не потребує ліцензії і працювати може так то мені цікаво як тоді не можна поставити галочку він же працює А щоб отримати треба 4 роки навчатись 🤪
-
tradesecrets.alberta.ca/trades-in-alberta/designated-trades-profiles/ щоб це подивитись, можна знайти на сайт AIT і професії, біля яких стоїть помаранчевий кружечок - compulsory
-
Доброго дня, шукаю когось хто буде їхати до Посольства у Оттаві 29 жовтня. Необхідно 1 місце. Заздалегідь дякую!
-
треба не аліас дивитись, а чи професія є compulsory. Carpenter не є compulsory і не потребує ліцензування для подачі
-
Я не Остап, но на сайте Альберты в разделе work experience eligibility четко указано, что для подачи нужно прикрепить также лицензию. А на сайте ALIS carpenter это регулируемая профессия
-
ноу коментс....
-
Модна контакт и
-
Ну то да, кстати на момент рассмотрения написано лицензия должна быть not expired. Я вот заранее сейчас подаюсь на обновление. Там это может затянуться на месяцы
12 Jan 2024, 17:45
287533/454185
3 minutes ago