PR CUAET
-
І по факту Ви не можете працювати на посаді яка потребує ліцензії без ліцензії)
-
Доброго дня. Це краще вашій довіреній особі в Китаї дізнатися, який саме варіант довіреності з Канади їх там влаштує. Цілком можливо, що система та сама, що й для більшості інших країн - в Китаї спеціалісти мають зробити довіреність (прописати повний текст), перекласти її англійською та переслати вам в електронній формі. Ви тут її завіряєте та в паперовому вигляді відправляєте в Китай. Ну а там вашу довіреність перекладають знову китайською якісь місцеві офіційні перекладачі і все, можна користуватися
-
Цього не достатньо для того, щоб підтвердити що ти сертифікований
-
Але є джоб офер і нок де пишеться ким ти працюєш
-
Я ставив це питання імміграційному консультанту і отримав відповідь, що працювати в регульованій професії не достатньо, потрібно мати сертифікати, бо тільки вони є підтвердженням
-
t.me/+zAXBjDOKN_o2NmFi У кого проблемы с аппликацией. Мы сейчас делаем кейс для отправки министру иммиграции. Файл по идее должен быть отправлен сегодня. После подтверждения разрешениия. Добавляйтесь в группу, есть личная таблица которую вам надо заполнить. Отправить мне в личные. И мы вас добавим в кейс. Есть заготовка таблицы в группе
-
Работать то можно под присмотром лицензированного работника. Есть такое правило. Типа ученик. Но! Баллы дают за наличие лицензии а не за то что ты выполняешь работу требующую лицензии.
-
Абсолютний рандом зі статусами в трекері
-
Мій досвід. В Україні не проживаю з 2016 скачав резерв : писало не на обліку, дані не повні , зверніться до тцк . Мав копію військового квитка і там я на обліку з 14 року. Через консульство відправив заяву щоб стати на облік в звʼязку з тим що перебуваю за кордоном давно. Через три тижні написав в ТЦк , що консульство вислало документи і що ще потрібно щоб стати на облік? Відповіли що ще ще індент. Код потрібен. Вислав і на наступний день дані оновились, Подався на паспорт, паспорт виготовлений, все ок. Успіхів
-
Подпишитесь в группу , там всё есть чтобы вам было понятно
-
Ви маєте право зберігати старий паспорт до 7 років Тому вони трохи ….