PR CUAET
-
Ну то ви же не Карпентером працюєте так є професії де не можна без ліцензії працювати і подаватись
-
С carpenter значит можно. Все решили)
-
Вітаю. Хтось мав досвід спілкування з Генконсульством в Торонто по імейл для окремих категорій громадян gc_cat@mfa.gov.ua. Вони відповідають взагалі, та якщо так, то в які терміни приблизно?
-
А як питати🤷♀️?На листи не відповідають,на телефоні дзвінки теж
-
Я ж і не кажу що всі. Я кажу що не всі професії.
-
Так все Генадій не путайте мене карпентером можна працювати без ліцензії і все це офіційно
-
В моем случае точно нет
-
на ааіп можна подати без ліцензії, не дезінформуйте.
-
Ок. В заявці писало впишіть всіх дітей depends до 18 років. Я вписав , це не потрібно було робити ?
-
Там вопрос что иногда сами компании не требуют лицензию при трудоустройстве
-
Та я ж розписала, коли можна....
-
Сину 14 років
-
А де той паспорт?Ви його загубили?
-
Мені на запит через електрону пошту за 2 тижні відповідь від консульства у Едмонтоні надійшла. Також бачу що інші люди дзвонять і отримають відповідь, але подивіться на сайті консульства коли в них зазначений час для консультацій.
-
Але на пошті я платила 3 долари за марку. Нотаріус був 40 доларів. Мито за довідку 13 євро. t.me/prcuaet/117894/302312
-
не буде. вони дивляться лише щоб було "на обліку". все інше їх не турбує
-
Кто скільки платив за аплікацію? Чи для CUAET вона безкоштовна
-
Може і все рівно,але ж є якісь вимоги на подання паспорту в консульстві,особливо в Едмонтоні😅тому і питаю,чи буде проблема,якщо адреса України?
-
Дайте знати, якщо дадуть відповідь
-
консульствам все рівно яка у вас там адреса. це ваша відповідальність та стосунки лише з військоматом.
12 Jan 2024, 17:45
287596/449358
2 minutes ago