PR CUAET
-
Доброго дня) Підкажіть, будь-ласка, заповнила дитині аплікацію на продовження стаді перміт. І там була позначка про ворк перміт. Якщо я відмітила Так, то це означає що мені потрібно подати ще одну аплікацію на ворк перміт чи достатньо і цієї для продовження ворк перміту? Дякую
-
Такі питання я впевнений в кожній провінції вам будуть задавати в аплікації на пр
-
Немає ніяких зобов'язань жити в Манітобі після отримання пр, це лише ПИТАННЯ де ви маєте НАМІР жити
-
Жесть( зараз перероблю заявку тоді. Дякую вам!
-
Ні) ви вказали що в вас є ліцензія
-
Напевно. А не треба було? Я туплю, вибачайте за такі питання.
-
Добры день. Подскажите пожалуйста может кто знает. Если подался на программу по воссоединению и она в статусе рассмотрении и нужно продлить ворк премит. То в таком случае нужно подавать на продление ворк пермита по CUAET или как bridging, пока рассматривается заявка на воссоединение? Спасибо.
-
Відповіла вам вище) ⬆️
-
Карта пр одна на всю Канаду, в Манітобі пр нічим не відрізняється від інших
-
Нову заявку зробила. Вже і тотал поінтс зразу показує.
-
Усім вітання. Підкажіть будь ласка - Завтра маємо їхати на подачу нового паспорту батьку. Підкажіть, чи нічого не забули бо вже переживаємо: 1. Заява 2. Паспорт 3. Внутрішній паспорт 4. Ідентифікаційний код 5. Work permit 6. Військовий білет 7. Кюар код з резерв+ 8. Money draft Це все? Тільки код має показатись у резерві чи ще якісь дані (бо ми тільки бачимо код).
-
Жду eCOPR с 25 сентября...кто дольше? 🥲
-
Всім привіт! Дуже просте питання, але як правильно завірити заяву (декларацію) у нотаріуса, про те що ми дійсно є родичами? Чи нотаріус сам знає?
-
Дякую