PR CUAET
-
У меня в 9.20 и все по старому
-
но у меня также ощущение, что eCOPR дают не по хронологии
-
Я вчера переделал и все ок, показывает тотал, переделайте к концу недели, должны исправить баги. Никто не говорил что выборки 16 числа, они вроди сказали что постараются в середине октября или к концу, тем более там хватает смуглых ребят с 70-80 баллами, за родственников и с образованием , сомневаюсь что нам перепадёт что-то в этом году
-
Доброго дня, підкажіть як завірити декларацію яка доводить родинні зв’язки ? Бо тітка подавала документи в Онтаріо і їй завірили електронним підписом а в Альберту нам відмовляються завірити електронно, кажуть що тут так не роблять лише завіряють письмово а потім це буде як виняток?
-
Цікаво як вони діятимуиь якщо багато людей матимуть однакову кість балів і інші критерії матимуть однакові
-
Там взагалі коли заходиш на портал і стоїш в черзі, то знизу текст щось типу - не спішіть заповнювати заявки бо до кінця жовтня вибірок не буде
-
А максимально можна набрати 80?
-
А якщо професія однакова, наприклад, адміністратор
-
Оки,огромное спасибо.
-
Ні, це не означає що ви вже в статусі ПР. По переду ще процес набуття цього статусу і він почнеться з так званого порталу 1, який буде після final decision. Але це вже дуже хороший знак 🤗.
-
в цьому році по вибіркам не будуть давати номінації. тільки вибірки. там на аос залишилось 600+ місьць всього :(
-
У нотариуса, в эдмонтоне в орбите, 25 долларов, форму подает человек с пр или гражданством
-
Доченька- гражданство Канады.
-
По професії
-
Скажите, почему опыт работы посчитал как всего 11, если стоят галочки и общий опыт работы больше 12 мес и опыт работы в Альберте? Я один такой?
-
Подскажите пожалуйста,нужно ли через нотариуса подтверждать родство при подаче на PR?
-
Просто ждите,ваш профиль обновится
-
Я правильно поняла, что все теперь удаляют свои старые заявки и создают новые?
-
Я з 12 чекаю, дзвонила вже два рази. Одна відповідь- ваша заявка розглядається. Чекайте🤷♀️
-
Доброго дня, можливо хтось знає як оформити аплікацію на 3-х річну дитину з CUAET візою, мама якої заїхала по відновленому pr, дякую
12 Jan 2024, 17:45
287743/449025
less than a minute ago