PR CUAET
-
навіщо відстоювати свої права та вникати у всі закони, а не тільки те що написано на 1у листочку. Є можливості, і є нюанс що людиною паспорт був втречений. Тим більш як я зрозумів на окупованій території. Там взагалі без будьких проблем це вирішується. І проблема виключно у працівних консулатів. Це як консулат Едмонтону - який робить все що хоче.
-
А що, Portal 1,2-ще рішення не прийнято?
-
Так я поэтому и спросила, чтобы лишний номерок не создавать. Да там половина этих заявок без деклараций еще😀
-
Я думаю, ви переплутали з AOR
-
Наразі в трекері після порталу 2 зʼявився coPR номер, але листа e-coPR ще не отримала.
-
А DHL швидше? І все рівно ж треба особисто їхати забирати?
-
Добрий день, скажіть сьогодні будуть викладати слоти на дитячий паспорт Торонто? І хто підкаже з якого гаджету краще ловити? Два тижні тому чекала 18 години десь без десяти хотіла заходити на сайт, але мене не пускало, пробувала заходити з двох ноутбуків і з телефону, все марно, врешті решт пустило тільки у 15 хв на 19 коли вже нічого і нікого там не було. Дякую
-
Я не переплутала. Статус ПР ви отримуєте з отриманням еСoPR. Саме тоді ваші візи і перміти стають не дійсними так як ви маєте статус ПР. Номер COPR і дата його expire в трекері зʼявляється в більшості випадків з отриманням final decision ( але бувають розбіжності). В мене наприклад номер СOPR зʼявився в трекері за 2,5 місяці до отримання eCoPR.
-
Так. Торонто також мають бути і дитячі, і дорослі. Заходити з будь-яких гаджетів. Головне швидкий інтернет і розуміння алгоритмів полювання на слот.. Діти які грають в комп'ютерні ігри, можуть вам допомогти. Тому що треба дуже швидко хапати не роздумуючи який день та час вибрати....
-
Супер, дякую!
-
Нотаріус завіряє паперовий варіант а потім для подачі відскановуватм? Чи електронний з електронним підписом?
-
Де в Едмонтоні можна здати медицину і яка вартість для РR?