PR CUAET
-
Дякую
-
Платите на пошті або в банку 53 долари
-
Як думаєте, а якщо допустила помилку в воркер анкеті чи можна іі удалити і заново створити?
-
А який в вас порядковий номер?
-
А не пізно?
-
Биометрию проходят те, за кого было заплачено и кто идёт в заявке. Обычно на получение PR по H&C рассматривают только членов семьи, находящихся в Канаде
-
Нікого ще не номінують, просто в тих хто подав ЕОІ до 15 небуло видно балів і їх (бали) криво коряво наразі ААІП намагається порахувати і викласти, а в тих хто після 15 подали бали видно...і ось ті хто До трохи панікують...якщо Ви впевнені що в Вас є помилка то видаляєте свій ЕОІ та створюєте новий
-
Підкажіть будь ласка, перебувала в Польщі 45 днів - між Україною та Канадою. Це написала в формі про подорожі. А чи потрібно в частині про адреси проживання вказувати Польщу? Ми там по суті з місця на місце кочували по Варшаві поки я візи оформлювала. Песель не отримувала.
-
Ну я думала якщо вже бали номінують, то може всора був дедлайн заповнень, ніде вони ж точноі дати не вказували… Дякую
-
Дякую! Хочу зрозуміти, чому саме при отриманні eCOPR. Де цю інформацію взяти.
-
Если рак - то с большой долей вероятности или подавать на H&C, или задействовать H&C факторы в рамках других программ (если подходит под другие)